26.1.2014

Valkoista, sinistä ja hopeaa

Alle viisi viikkoa häihin, arvatkaa alkaako pikkuhiljaa jo jännittää ja olla malttamattomuutta ilmassa? Ajattelinkin tässä vaiheessa vilauttaa suunnitelmia vähän teillekin. Päivä on siis 28. helmikuuta, ja vihkiminen tapahtuu Oulun Tuomiokirkossa. Vihkimisen jälkeen meille on varattu Holiday Inn Oulun tiloista Ynninkulmasta Holvi ja Lobby kolmen ruokalajin päivällistä ja pientä juhlaamme varten. Suunnitelmissa olisi kahvittelua ja vähän tanssia, kovin myöhään yöhön meillä ei juhlita, sillä seuraavana aamulla meidän pitää olla jo yhdeksältä lentokentällä valmiina häämatkaamme varten. ♥


Teemaväreiksi meille valikoitui lopulta valkoinen, sininen ja hopea. Pukua en tosiaan ennen häitä esittele blogissa, ettei J sitä pääse näkemään, mutta asusteita näkyy tässä. Noiden ihanaakin ihanampien kenkien lisäksi multa tulee löytymään helmiä niin laukusta, koruista kuin hiuksistakin. Asusteiden suhteen mulla on käynyt tosi hyvä tuuri, sillä oon löytänyt nuo kaikki tosi edullisesti. Kenkiin meni tosiaan se 50€, kaulakoruun ja korvakourihin, joissa on aidot makeanveden helmet, meni 48€ ja laukustakin maksoin vain noin 24€, vaikka normaalihinta olisi ollut 50€. Hiuksiin mulla on jo ostettuna tuon helmikamman lisäksi hengettömiä pinnejä, joissa on helmiä ja strasseja, mutta en oo vielä varma, mitkä koristeet päätyvät kampaukseen asti. 


Myös J:n puku on jo hankittu. Päädyttiin ostamaan ihan perinteinen tumma puku, johon sitten lisäksi ostettiin liivi ja solmio skeä laadukas paita. Edelleen kun mennään sillä periaatteella, että mahdollisimman suuri osa ostoksista olisi sellaisia, että ne päätyisivät käyttöön myös häiden jälkeen. J:n liivin mukaan on ostettu solmiot ja taskuliinat myös mun isälle ja bestmanille. Tykkään tuosta kuosista ihan hurjasti, vaikka alkuun vähän karsastinkin. J:llä on kuitenkin hillitympi solmio, sillä kun testattiin tuon liivin solmiota, tuli kokonaisuudesta jotenkin liian överi. Nyt kombo on just nappiin sekä J:n että mun mielestä.


Vielä olisi askarreltavaakin, vaikka kutsut on jo valmiit. Hääkarkkihommia ja hääautoon vähän koristetta, sekä sydänriisiä heitettäväksi... Päästään ensi viikolla kaason kanssa hommiin.

Polttarit mulla on myös vielä edessä päin, ja meinaa jo alkaa jännittää sekin, mitä tytöt on mua varten keksineet...! 

12 kommenttia:

 1. Voi teidän häät on jo noin pian! Jännittävää :) Paljon tsemppiä sulle viimeisiin valmisteluihin!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! :) Tosi kauniit nuo kengät, laukku ja korut. Talvihäissä on oma taikansa myös. :)

  VastaaPoista
 3. Hui, jännää, kohta alkaa olla h-hetki käsillä!! :) Tiedätkö sä sun polttareiden päivän etukäteen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä :D Veikkaan, että ne on viikonloppuna, joten ihan kamalasti ei tietenkään enää vaihtoehtoja jää jäljelle :D

   Poista
 4. Tuo liivi on tosi makeen näköinen! :) Sopii varmasti hyvin teidän teemaankin.
  Ei siinä, on nuo sinunkin asusteet kauniit. ;)

  Toivottavasti olisi vielä tosiaan lumiset kelit teidän häiden aikoihin, että saatte kauniit talvihäät ettekä mitään loskakeliä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja joo, meinaa kyllä jännittää tuo lumitilanne :D

   Poista
 5. Voi ihanaa, häät :3 Teidän häiden väriteema on tosi kaunis!

  Blogisi on ihanan maanläheinen ja ns. kotoisa :) Paljon tsemppiä sit helmikuun suureen päivään!

  VastaaPoista
 6. Satuin randomisti blogiisi, ja nyt on pakko kommentoida että voi miten ihanaa, talvihäät! Tosi kauniit kengät ja ihana tuo sininen väri sekä niissä että liivissä. Paljon onnea ja tsemppiä!

  Olen itsekin kotoisin Oulusta, vaikka asunkin nyt muualla, mukavaa lukea omapaikkakuntalaisen elämästä :)

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.