31.12.2013

Vuosi 2013 paketissa

Vuosi 2013 alkaa vedellä viimeisiään. Meillä on ohjelmassa ihan vaan kotona hengailua ja Game of Thronesia (alettiin katsoa sitä näköjään vaan kolme vuotta myöhässä...), saunomista ja tinojen valamista. Kulunut vuosi on ollut monella tapaa aivan mahtava, vaikka tietyt jutut ovatkin saaneet mut stressistä melkein sekaisin. Odotan kuitenkin tulevasta vuodesta vieläkin parempaa! Alkuvuosi näyttää ainakin hyvältä, sattuneesta syystä

Asut2013

Tässä postauksessa ajattelin koota yhteen menneen vuoden asut ja parhaat jutut. Asuista suosikeikseni nousivat numerot 7. 10, 12 ja 13. Vuoden tyylien kulmakivet voi kyllä helposti kiteyttää kolmeen. Farkut, neuleet ja valkoiset conssit. Simppeliä, mutta sen verran mukavaa ja käytännöllistä, että menkööt.

Vuoden parhaan päivän valinta oli tällä kertaa helppoa. Juhannusaatto, 21. kesäkuuta. Kosinta. Paha pistää paremmaksi, vaikka toki hienoja hetkiä on olleet myös kirkon ja häämatkan varaus, häämekkojen sovittelu sekä J:n kanssa tehdyt Walesin reissut ja heinäkuinen road trip.

IMG_9936IMG_9789


Vuoden parhaaksi päätökseksi osoittautui häihin liittyvien juttujen lisäksi opiskelun jatkamisen. Oon jo aiemmin todennut, että koulun ja uusien tuttavuuksien suhteen stressaaminen oli ihan turhaa. Terkkuja vaan meidän luokan tytöille ♥ Hyvä, joskin vähemmän merkittävä, päätös oli muokata käsivarren pääskystatuointia.


Vuoden parhaiksi leffoiksi nostaisin Great Gatsbyn, Selviytymisen ja Hobitin kakkososan. Leffoissa olen selkeästi mieltynyt näyttävyyteen, suuriin tunteisiin ja historiaan, myös tositapahtumiin perustuvat leffat miellyttävät. Kaikki nämä kolme leffaa ovat jollain tapaa saaneet mulle kylmät väreet selkään ihan vaan sillä, että ovat niin hyvin onnistuneet herättämään mussa erilaisia tunteita. Ja se on mulle leffoissa se juttu, miksi mä niitä kulutan. Jos leffa ei saa mua nauramaan, itkemään tai haukkomaan henkeäni, mä harvemmin katson sitä uudestaan.

Vuoden parhaaksi ostokseksi valitsen ehdottomasti hääkenkäni. Toki myös kihla- ja vihkisormus sekä hääpukuni ovat tärkeitä, mutta en osaa edes laskea niitä varsinaisiksi ostoksiksi, sillä ne painivat niin omassa sarjassaan.

IMG_2650

Vuoden 2013 tavoitteista parhaiten toteutuivat terveellisemmän ruokavalion opettelu, tehokkaampi ajankäyttö sekä liiallisesta kiltteydestä pois opettelu. Olen tämän vuoden aikana muun muassa vieroittautunut aika tehokkaasti kaakaosta, päässyt mukavaan unirytmiin, jossa herään arkisin viimeistään yhdeksältä, vaikka koulu alkaisi vasta puolen päivän jälkeen, löytänyt aikaa koulun lisäksi myös harrastuksille ja liikunnalle sekä onnistunut pitämään ekaa kertaa muutamaan vuoteen jopa viikon mittaisen loman ilman ainuttakaan ajatusta työlle tai koululle, ja nyt joulun pyhätkin olen ollut täysin vapaalla.

Blogiin liittyen vuoden parhaimmiksi postauksiksi pääsevät shoppailuprojektin postaukset. Harmittaa, että ostosten listaus jäi tuossa heinäkuussa, mutta katsotaan, josko sitä yrittäisi vielä ensi vuonna saada vuoden listaukset toteutettua kokonaan.

Vuoden parhaat valokuvat olivat ehdottomasti juhannuksen veneretkeltä ja Sirkus Finlandiassa otetut kuvat, erityisesti Jose Michel Clownseista, sekä pikkusiskoni rippikuva. Ylpeä olin myös veljeni valmistujaiskuvasta, vaikka sitä en ole julkisesti jakanutkaan.

IMG_9805IMG_0740Noora

Millainen vuosi 2013 oli teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.