17.11.2013

... ja läpsystä vaihto!

Fiilikset on olleet aikalailla otsikon mukaiset tänä viikonloppuna, kun ollaan oltu J:n kanssa molemmat menossa pää kolmantena jalkana sinne sun tänne ja yöunetkin on jääneet kohtalaisen vähiksi. Vuorotellen ollaan oltu yksin kotona, eikä olla kunnolla ehditty näkemäänkään muuten kuin nukkumaan mennessä tai toisiamme vuoron perään kuskatessa. Perjantaina juoksin päivän asioilla, käytiin hakemassa mun vihkisormus ja illan vietin luokan kanssa saunaillassa.

Lauantaina saunailta sitten vähän kaduttikin, kun piti herätä ennen seitsemää aamulla, että ehdin aamulennolle Helsinkiin. Suunnitelmissa oli ikäkriisin pakenemista (24 vuotta tuli täyteen, apua!!!), hääkenkien metsästystä ja piipahdus Indiedaysin järjestämässä Bloggers' Inspiration Day -tapahtumassa. Hääkenkiä mä en löytänyt vieläkään, mutta Inspiration Day oli kyllä erittäin mielenkiintoinen, vaikka en itse ihan ole parhaimmillani monen sadan muun ihmisen keskellä. Viivyin paikalla vain reilun tunnin, mutta monta mielenkiintoista juttua ehdin tutkia. Itselle antoisimmat ständit olivat Vichyllä, Instrumentariumilla, Bestsellerillä ja 2OR+BYYAT:illa. Vichyn ihoanalyysi, Instrun ständiltä saadut neuvot silmälasien valintaan (lukulasit saattaa kohta olla mulle ajankohtaiset...) ja Bestsellerin kevään mallistot sekä 2OR+BYAAT:in nahkalaukut olivat erittäin tehokkaita materialismihimojen herättäjiä.

Desktop6

Helsingissä vietin vain eilisen päivän, ja tulin iltajunalla kotiin. Ehdittiin onneksi nukkumaankin ennen pahimman myräkän alkua, vaikka kova tuuli rämisytteli ikkunoita ja kattoa läpi yön. Viikonlopun asuna on palvellut yhdistelmä tämän hetken lemppareitani, joihin lukeutuvat mm. Lindexin viininpunainen, megaiso neulehuivi, Elloksen kashmirneule ja DinSkon nilkkurit, joilla todistetusti jaksaa vetää läpi 18-tuntisen päivän kaupungilla kiertelyä ja shoppailua.

IMG_2189

Tässä vaiheessa mä alan kyllä olla jo ihan valmista kauraa sänkyä varten, etenkin kun takana on sauna ja rentouttava kasvonaamio. Kivaa alkavaa viikkoa teille tyypit, mä palailen piakkoin, mielessä on useampikin postausaihe..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.