22.10.2013

Huhuu?

*kopkop*

Onko siellä enää ketään?

Melkein kuukauden postaustauko... Mitähän tähän sanoisi? Olen miettinyt paljon sitä, onko mulla tälle bogille enää mitään annettavaa. Toisaalta olen ikävöinyt kirjoittamista ja saanut paljon kyselyitä siitä, milloin jatkan taas. Mihin aika sitten on mennyt, kun pari kuukautta on ollut blogin puolella todella hiljaista? Kesä on kääntynyt syksyksi ja syksy talveksi. Viime viikolla satoi ensilumi, joka on pysynyt maassa siitä asti.

1e1b201836ff11e3890222000a1fb0b2_8

- Ensinnäkin, oon huomannut, että uuden koulun aloittaminen hirvitti ihan turhaan. Meidän luokan yhteishenki on ihan täysin eri luokkaa Tornion aikoihin verrattuna, ja se näkyy omalla kohdallani hyvin selkeästi siinä, että oon kulkenut erilaisissa opiskelijariennoissa aika ahkerasti. Torniossa mulla meni melkein vuosi ennen kuin uskalsin kouluajan ulkopuolella luokkakavereiden kanssa yhtään mihinkään, mutta nyt mulla on ollut ihan pirun kivaa.

- Koulu yleensäkin on vienyt luonnollisesti ison osan ajastani. Joku ehtikin jo valitella sitä, miten kirjoitan nykyään vain koulusta ja rentoutumisesta, mutta fakta on, että kyllä parin vuoden tauon jälkeen takaisin päivittäiseen koulunkäyntiin takaisin siirtyminen on vaatinut multa aika paljon.

- Viime aikoina pää on myös alkanut aika tehokkaasti täyttyä hääjutuilla, sillä päätettiin J:n kanssa tuossa kuun alussa mennä naimisiin 28.2.2014. Pienet häät, vain lähin perhe ja pari ystävää, mutta hommaa riittää silti. Kirkko on jo varattu, juhlapaikka ja pitopalvelu vielä hakusessa. Eilen kävin maksamassa varausmaksun maailman ihanimmasta hääpuvusta. Tänään ollaan pohdittu häämarsseja... Joitain juttuja häistä jaan varmaan jossain vaiheessa bloginkin puolella, mutta iso osa pysyy kuitenkin yksityisenä. 

- Varattu ja maksettu on myös häämatka. Heti 1.3. aamupäivästä lähdetään J:n kanssa New Yorkiin, jossa vietetään reilu viikko, kotona ollaan 10.3. (Miten muuten tuon matkan varauksen jälkeen on tuntunut, että tyyliin joka toinen bloggari on jossain vaiheessa lähdössä New Yorkiin kans? :D ) Reissujuttuja tulen varmasti postailemaan sitten enemmän, kuin itse hääjuttuja.

- Tällä hetkellä vietän syyslomaa, ja on muuten eka loma pariin vuoteen niin, etten tee yhtään mitään töihin liittyvää. Ihan kivaa vaihtelua, mä kun olen hoitanut työhommia niin Thaimaassa kuin Cardiffissakin ja joulun välipäivinä mökillä. Mitään isompia suunnitelmia tälle viikkoa ei ole, alkuviikon on serkkupoika ollut meillä taas kyläilemässä, huomenna ois tarkoitus käydä luokkakaverin kanssa syömässä ja viikonloppuna auttaa toista kaveria muutossa. Muuten latailen akkuja ja suunnittelen suursiivousta, jota en koskaan saa aikaiseksi, koska siivous nyt ei vaan yhtään ole mun juttu.

10 kommenttia:

 1. Ei ihme että tuntui siltä että viim postauksesta olisi aikaa :) toivottavasti laittelet tänne bloginkin puolelle häähumuilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tulee tännekin, mutta sä varmaan näet enemmänkin sit ihan mun henk. koht. Facebookin kautta :)

   Poista
 2. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Mietin jo, onko sinulle sattunut jotain.

  Minäkin luen oikein mielelläni hääjuttuja. :) Itse odottelen kosintaa edelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku vielä odotteleekin näitä mun juttuja! :) Toivottavasti se sinunkin kosinta tapahtuu pian! :)

   Poista
 3. Kukkuu! Täällä ollaan edelleen. Halusin vain onnitella hääpäivän sopimisesta ja häämatkan varaamisesta ja sanoa, että älä revi stressiä bloggaamisesta. :) Kirjoittele silloin, kun siltä tuntuu. Kyllä me lukijat jaksamme odotella. Itse seuraan blogiasi Bloglovin'in kautta, joten näen uudet päivitykset heti sitä kautta eikä tarvitse käydä erikseen tsekkaamassa sun blogia ja sitten harmitella, jos blogi ei ole päivittynyt. ;) Mutta anyway, fiiliksen mukaan vaan, ei mitään paineita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ja kiitoskia onnitteluista! :)

   Poista
 4. Aivan ihanaa!!! Onnea hurjan paljon teille. Minä olen samoilla linjoilla edellisen kanssa: älä stressaa bloggaamisesta. Minun mielestä aina jos on mahdollista viettää elämää "oikeiden" ihmisten kanssa se voittaa aina tietokoneella istumisen ja jopa blogin kirjoittamisen. Ja hienoa jos tykkäät olla koulussa ja kouluporukassa, ota kaikki ilo irti. :)
  -maistu-

  VastaaPoista
 5. Onnea, mahtavia uutisia! :) Mä olen ollut blogisi lukija jo kauan, mutta sanon samaa kuin muut: Älä ota turhia paineita bloggaamisesta. Mä pysyn lukijana, vaikka kirjoitteilis harvemminkin. :)

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.