8.9.2013

Pimeneviin iltoihin...

IMG_2034IMG_2041IMG_2076

Kynttilöitä, sohvalla rentoutumista Sennin, Tipun ja Pepin kanssa sekä kasa DVD-bokseja. Siinäpä resepti näihin kiireettömiin iltoihin. Syksyn merkit alkaa jo selkeästi olla ilmassa, vaikka lämpimiäkin päiviä on vielä ollut. Syksy näkyy tänä vuonna mun elämässä säännöllisen arkirytmin palautumisena parin vuoden tauon jälkeen, kun koulu rytmittää päiviä, Teho-osaston ja Tohtori tuli kaupunkiin -kausien maratoneina, valokuvausretkinä, vaatekaapin uudistamisena ja valokuvausretkinä lähiseudulle.

Tiedän, että loka-marraskuussa iskee pimeys ja siitä seuraava masiskausi ennen joulua, mutta näitä alkusyksyn kirpeän aurinkoisia päiviä ja ruskan väriloistoa mä rakastan. Ja kuten varmaan puolet bloggareista, myös mä nautin siitä, että saan kerrospukeutua, kaivaa kaapista huivit ja ostaa kasan uusia takkeja ja kenkiä myytyäni vanhat pois. 

Miltä alkava syksy tuntuu siellä ruudun toisella puolella?

12 kommenttia:

 1. Nyt on valitettavasti sanottava, että sun blogisi on muuttunut jotekin itseääntoistavaksi ja tylsäksi. Tai ainakin musta tuntuu siltä. Tämänkin postauksen jutut on kuultu monen monta kertaa: koulu ja vähän/paljon shoppailua. Joo, varmaan on kiirettä ja niin edespäin, mutta tarviiko tyhjästä nyhtää aihetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedostan ongelman itsekin, kiire heikentää tällä hetkellä blogin laatua. Sen takia olenkin postaillut hieman harvemmin, mutta ihan totaalista taukoa en ole halunnut pitää, sillä olen huomannut, että pitkittyneeltä tauolta on aina vain vaikeampaa palata. Kyllä tämä tästä pian lähtee rullaamaan, usko pois :)

   Poista
  2. Ymmärrän kyllä :) Toisaalta siulla nuita aiheita tuolla olisi: miten kuntokuuri sujuu, Cardiffin matka jäi ihan kesken, shoppailuprojekti on päivittymättä. Näin lukijan näkökulmasta on vaan tylsää lukea näitä niin itseääntoistavia postauksia, joiden loppuun heitetään joku kysymys. Voin sanoa, että ihan turha on postata, jos ei ole mitään asiaa. Tulee vain sellainen mielikuva, että nyhjetään tyhjästä ja pidetään blogia pakon edestä, varsinkin tuosta korupostauksesta ja tästä sai juuri sellaisen käsityksen.

   Poista
  3. Kuten sanottua, tilanteeseen on kyllä tulossa muutos :) Ns. täytepostauksiahan tekee varmasti kaikki jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mie niin rakastan syksyssä eniten sitä, kun saa myös sytytellä kynttilöitä ympäri kotia, viettää viini-iltoja ystävien kanssa, ottaa komerosta lempi maiharit ja kietoutua lämpimään kaulahuiviin sekä heitellä ison kasan pudonneita lehtiä ilmaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Jep, syksyssä on tunnelmaa!

   Poista
 3. Mulla etenee syksyllä mieliala täysin saman kaavan kautta :D Alkusyksy on ihanaa ja rakastan jo nyt ilmassa olevaa kirpeyttä vaikka asteita ulkona onkin yli 15. Syyskuussa syksy on vielä tunnelmallinen, pimeä ja kaunis, mutta heti loka-marraskuussa tulee se kalsea kylmyys ja kaikki kuolee ympäriltä. Silloin tulee yleensä sopivasti paettua ulkomaille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oliskin mahdollisuus karata lämpimään! :)

   Poista
 4. Miten on koulu lähtenyt rullaamaan? Voisit tehdä postauksen opiskelusta kun nyt olet koulun penkille taas siirtynyt. Tuntemuksista: taas pitää opiskella, terottaa kyniä ja nauttia opiskelijaetuisuuksista.

  Terveisin Nappi

  VastaaPoista
 5. Mun blogissa olis sulle haaste :)

  http://palapelinkokoamista-enni.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.