7.8.2013

Koska lomailu on niin hankalaa...

IMG_1122IMG_1127IMG_1451IMG_1455

... me päätettiin vaihtaa tapetit olohoneeseen ja yläkerran työhuoneeseen. Ei vaan osata lomailla toimettomina, vaikka kuinka aina sitä suunnitellaankin. Viime vuonna mun oli tarkoitus viettää koko kesäkuu kotona ja rentoutua. Lopputulos oli se, että reissattiin niin, että nukuin lopulta kotona vain neljät yöunet koko kuukauden aikana. Tänä vuonna oli tarkoitus rentoutua elokuussa ennen uuden koulun alkua. Ja tää täydellinen rentoutuminen on sit ilmeisesti töiden hoitamista jopa Helsingin reissulta käsin (ei sillä, on niitä hoidettu Thaimaastakin...) ja remontoimista.

No, ihan puhtaasti tekemisen puutteestahan tämä ei johdu, vaan meidän pieni tuholainen Peppi päätti jossain vaiheessa syvästi inhoavansa edellistä tapettia, joka oli siis sekä olohuoneessa että työhuoneessa sama, kukkakuvioinen tapetti, joka osittain kiilsi aika voimakkaasti. Oikein kauniisti repi tapetista irti isojakin paloja, siinä missä makkarin seiniin ei koskettukaan. Huomion hakemisestakaan ei oikein voinut olla kyse, kun Peppi teki tätä useimmiten yksin ollessaan ja huomiota neiti hakee mouruamalla. Raapimispintojakin löytyy pari metriä korkeasta raapimispuusta ja yläkerran raapimisalustasta, eli ihan luvallisista paikoista. Meillä meni sitten hermot ja haettiin uudet tapetit, joihin ei repimisintoa pitäisi kohdistua. Tarkoitus olisi vaihtaa myös lattialistoja parista kohtaa, joihin Senni on pentuna teroittanut hampaitaan...

Homma edistyy kuitenkin ihan hyvin, vanhat tapetit on jo revitty molemmista huoneista ja tän päivän aikana saadaan olohuoneeseen uudet seinille. Vielä olisi työhuone siis tapetoitavana tällä viikolla, ja siihen hommaan ei onneksi kauaa mene, kun tapettia kaipaa vain yksi seinä, jolla ei onneksi ole edes paljoa pistorasioita tai muuta sälää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.