17.7.2013

Road trip kutsuu!

Meillä on J:n kanssa taas pieni extemporereissu tiedossa ensi viikon lopulle. Tällä kertaa matkaillaankin ihan kotimaassa omalla autolla. Mä olen tästä reisssusta aika innoissani, tulee ihan lapsuusajat mieleen kun reissattiin perheen kesken autolla ympäri Suomea. Meidän reissulle kertyy kilometrejä tällä kertaa joku 1500, vähän riippuen siitä, millaisia reittejä ja pysähdyspaikkoja valitaan.

nimetön

Meillä on suunnitelmissa viettää kaksi yötä hotellissa Tampereella ja kaksi yötä Helsingissä. Ohjelmaa ei olla vielä sen tarkemmin suunniteltu, kuin että Tampereella halutaan Särkänniemeen ja Helsingistä tehdään pieni päiväretki Porvooseen. Niin ja J haluaa paluumatkalla Tuuriin! Toiveissa olis kuitenkin bongailla matkan varrella kivoja, vähän vähemmälle julkisuudelle jääneitä nähtävyyksiä, joten vinkkailkaa ihmeessä siisteistä paikoista! Vinkata saa myös ravintoloista ja muista tsekkaamisen arvoisista paikoista.

Minkä verran teillä on tullut matkailtua kotimaassa?

6 kommenttia:

 1. helsingissä, kampin lähellä ruokapaikka Bravuria!
  mahtavaaa italialaista ruokaa ja muunmuassa maailmas paras pasta carbonara! YAM!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! :) Me ollaankin italialaisen ruoan faneja :)

   Poista
 2. Minä ja mieheke ollaan sitä sorttia, että ulkomaanmatkailu ei kiinnosta ei sitten pätkääkään. Matkailemmekin siis aina kotimaassa ja on tämä Suomi kyllä yks ihmeellisten ja kiehtovien paikkojen maa! Tänä kesänä käytiin Savonlinnassa, josta ajeltiin mm. Joensuun ja Juankosken kautta Pohjois-Savoon meikäläisen porukoille, viime kesänä Seinäjoella ja Ranualla. On siis ollut kaupunkilomaa ja myös eräilylomaa, kaikki ovat olleet tähän mennessä aivan superhuippuja. Esm. Alahärmän PowerPark oli aivan superhyvä odotuksiimme verrattuna ja Savonlinna oli niin nätti että sinne ois voinut vaikka muuttaa. En älyä, miksi niin monella on hullu kaukokaipuu kun omassakin maassa olisi tuhansia ja tuhansia hienoja paikkoja nähtävänä!

  Tuossa kasitien varrella on on Toivosen eläinpuisto (http://www.elainpuisto.fi/), jonne tuolla Seinäjoen reissulla viime kesänä kottiin päin ajellessa pysähdyttiin. Ei viitsitty lopulta maksaa sisäänpääsyä puistoon ja vanhoja traktoreita katsomaan, mutta puiston ulkopuolella ollut kahvila oli aivan uskomattoman hurmaava ja leivokset ihania! Lisäksi mieleen jäi pihalla peppuroinut muutaman viikon ikäinen kissanpentu <3 Aivan tosi viehättävä mesta, kannattaa pysähtyä ainakin kahville, ellei pidemmäksikin aikaa!

  VastaaPoista
 3. Mä tulin vaan hihkumaan, että kivaa road trippiä :)))))

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.