12.5.2013

Sateinen Cardiff

IMG_7991

Terkkuja täältä Walesista! Ollaan taas onnistuttu valkkaamaan reissun ajankohta oikein mukavasti säiden kannalta, täällä nimittäin sataa tihuuttelee koko ajan ja lämpöasteita on siinä kymmenen. Sateen takia ollaankin sitten kuvattu tosi vähän, kun ei viitsitä tietentahtoen kastella kameraa. No, eipä tänne rantalomalle tultukaan, eli sää ei onneksi isommin pääse pilaamaan suunnitelmia, kunhan nyt pari kuivempaa päivää tulisi, että päästäisiin kiertelemään St. Fagansiin ja Cardiff Castleen. Pari päivää on mennyt tiiviisti sukulaisten kanssa ja pubeissa, mutta huomenna olis tarkoitus lähteä shoppailemaan oikein urakalla. Tänään ehdittiin jo katsella tuliaisia pienimmille sukulaisille.

IMG_8031IMG_8034IMG_8036IMG_8037

Meillä oli tosiaan alunperin tarkoitus yöpyä sukulaisten luona, mutta päädyttiinkin sitten varaamaan hotellihuone. Löydettiin hyvä tarjous, ja nyt majaillaankin sitten vain pari vuotta vanhassa Maldron Hotelissa heti keskustan tuntumassa. Huone on tosi mukava ja valoisa ja ilmainen, nopea netti kuuluu huoneen hintaan. Kymmenenteen kerrokseen ei melu kuulu, ja näköalatkin olis tosi kivat kirkkaamalla säällä, kun näkyisi mm. Cardiff Bay. Itsehän olen onnellinen siitä, että meillä on kylpyamme, ja perjantaihin asti aion kyllä lillua kuumassa vaahtokylvyssä päivittäin. Sit ei enää pysty, tuoretta tatuointia ei saa liottaa. ;) Sain onneksi ajan taas Mollylle Inkcognitoon, joten oikean käsivarren lintutatuointi tulee saamaan pientä jatkoa.

IMG_8043IMG_8052

Löytyykös teiltä muuten toiveita sen suhteen, millaisia juttuja haluaisitte kuulla täältä reissusta? 

11 kommenttia:

 1. Toive: paljon kuvia! Myös pubit, paikalliset shoppailumahdollisuudet, no, ylipäätään kaikki kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. Jees, samat toiveet: paljon kuvia, ihan aito street view on parasta: miten paikalliset pitää huolen tyylistä sateella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulee kyllä varmasti paljon! :)

   Poista
 3. Nice! Very nice indeed! I LIKE <3

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana Cardiff! Ihan sydän särkyy ikävästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aina jotain niin ihanaa <3

   Poista
 5. Tyypillistä brittisäätä :D Tulee niin mieleen oma Lontooaikani viime vuonna huhtikuussa kun vaan satoi ja satoi. Tykkään kyllä briteistä vaikka toi sää on kyllä välillä toooooosi masentavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sää muuttui tällaiseksi kuulemma kaksi päivää ennen kuin me tultiin tänne. Sitä ennen oli ollut oikein lämmintä ja aurinkoista :D Tänään ei onneksi ole hirveästi satanut, pari kertaa ripsinyt vain :)

   Poista
 6. Hih, pakko oli luntata missäspäin Iso-Britanniaa tää Cardiff oikeen sijaitsee. ;) Ihan huippua noi reissut! :) Joo, täälläkin toivotaan paljon kuvia. Mut sit olis jees sellainen postaus, jossa vinkkejä Cardiffiin, missä itse kävit siellä jne... :) Vivi Vinna

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.