21.4.2013

Kuulumisia

Oho, viikon blogitauko ihan huomaamatta. Vieläkin tuntuu tekstintuotto tökkivän, eikä valokuvauskaan ole napannut. Mutta ei se mitään, kirjoitellaan nyt vähän arkisempi kuulumispostaus pitkästä aikaa, Mä olen tällä välillä intoillut keväästä, joka on edistynyt yhtäkkiä ihan mieletöntä vauhtia, treffaillut kavereita, yökyläillyt Iissä ja kaverin luona, tuijottanut vanhoja leffoja Netflixissä ja repeillyt Vauva.fi:n keskusteluille. Aika on toisaalta madellut, toisaalta taas kiitänyt eteenpäin tosi nopeeta. Tänään ois vielä luvassa reissu Iihin sekä vatekaapin inventaario. Oon taas viemässä kasan tavaraa kirpparille. Oon viime aikoina alkanut enemmän ja enemmän ärsyyntymään turhasta tavarasta, ja myyntiin on tulossa taas vaatteiden lisäksi vino pino kirjoja ja leffoja, joita ei tule luettua tai katsottua tarpeeksi usein.

Mitäs muuta? Saatiin loppujen lopuksi sumplittua työhommat niin, että päästään lähtemään Walesiin 10. toukokuuta, eli vajaan kolmen viikon kuluttua! Ennen sitä pitää kovasti olla säästökuurilla, jotta saa sitten Cardiffissa shoppailla ilman huonoa omatuntoa. Erityisesti haussa tulee olemaan se täydellinen musta, nahkainen olkalaukku sekä mekko kesän häitä varten. Valmistujaismekkoni viime vuodelta olis muuten täydellinen, mutta valkoista en häihin voi tietenkään laittaa. Haaveissa olisi myös jatkoa tuolle pääskystatuoinnille, joka mulla jo on, mutta pitää vielä vähän harkita, mitä teen.

Reissun jälkeen alkaa olla kesä jo käsillä. Tiedossa on jännitystä siitä, pääsenkö opiskelemaan, kesätoimittajan hommat Forum24:lla, pikkuveljen valmistujaiset, kavereiden häät ja pikkusiskon rippijuhlat. Toivottavasti saataisiin tänä kesänä myös Walesin pikkuserkku kyläilemään vuorostaan Suomessa. Sen isompia suunnitelmia ei ole, mutta toivottavasti saataisiin edes vähän lämpimämmät kelit kuin viime vuonna.

IMG_7783

Pakko muuten kertoa vielä Tipusta. Vaikka neiti on nykyään jo tosi kesy ja kiehnää jopa tuttujen kyläilijöiden jaloissa, se ei vieläkään ole pyrkinyt syliin vapaaehtoisesti, vaan viihtyy mieluummin vieressä rapsuteltavana. Sängyssä Tipu tulee nukkumaan selkää vasten tai jalkojen päälle. Eilen kuitenkin otin Tipun syliin, ja yllättäen neiti köllötteli vartin verran rapsuteltavana, kävi moikkaamassa Peppiä kiipeilypuun luona ja tuli sitten takaisin ja hyppäsi syliin vielä toiseksi vartiksi. Ihan uskomatonta, miten toinen voi vieläkin tuottaa niin paljon iloa ja ylpeyttä ihan pienilläkin jutuilla. ♥ Vielä kun saisi sen edes joskus suostumaan valokuvattavaksi niin, että neiti pysyisi paikoillaan kauemmin kuin kymmenen sekuntia. Nykyään kun neiti tahtoo karata heti suljinäänen kuultuaan, joten tässäkin postauksessa kuva on kaikessa kökköydessään eka kuva, joka neidistä on saatu kuukausiin.

Mitäs mun lukijoille kuuluu? :)

4 kommenttia:

 1. Minne hait opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun yliopistolle tiedeviestinnän maisteriohjelmaan ja OAMK:iin liiketaloutta opiskelemaan :)

   Poista
 2. Voishan sen siun mekon värjätä, kerta on valkoinen ja muuten tuunata. ;) Mut varmasti hauskempaa metsästää uutta juhlamekkoa ulkomailla! :) Reissusta tulee varmasti ihana. Pääsisinpä itsekin jonnekin matkoille! :) Olisin jo niin lähdössä, mut täytyy odottaa kesän loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä liikaa valkoisena :D Ja joo, ei tartte epäilä etteikö tulis loistava reissu, kun tuonne pääsee :)

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.