19.3.2013

Kaulukset vinossa

IMG_6751IMG_6767IMG_6793

Takki - Anttila
Neule - H&M
Kauluspaita - Seppälä
Housut - Forever21
Korvikset - NewLook
Kaulakoru - Isi teki ♥
Kengät - Converse

Tämmöisessä asussa mä houkuttelin tänään kevättä esiin kun treffattiin Sitan kanssa kahvittelun merkeissä. Ekaa kertaa tälle keväälle (On se jo kevät, jos sitä hokee ja pukeutuu sen mukaan!) jalassa oli Converset ja päällä tuo ihana vihreä takkini. Testailin neuleen ja kauluspaidan yhdistelmää, mutta seuraavalla kerralla a) muistan silittää kaulukset ja b) puen päälle kaksi eriväristä paitaa.

9 kommenttia:

 1. Niin, ja blogissani olisi sinulle haaste:

  http://yhtenailtana.blogspot.fi/2013/03/11-asiaa.html

  VastaaPoista
 2. Löysin sun blogin vaan tuolta jostain ja täytyy näin heti aluksi sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt. Et ole ulkonäöltäsi mikään "tavallinen kukkakeppi", vaan ylpeä muodoistasi. On aivan ihana huomata, että myös sinunlaisesi naiset uskaltavat rohkeasti pukeutua juuri omalla tavallaan. Olet aivan ihana ja rohkee nainen! Hatunnostot sulle :) ♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hyvältä! Ja aika tutulta myös - mulla pukeutuminen on usein aika samanlaista: parkatakki check, converset check, viininpunaiset farkut check, palmikkoneulehommat check. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä itsekin tuosta asusta kovasti! :) Nuo viiinpunaiset farkut on vaan vähän ärsyttävät, kun ovat hitusen liian löysät vyötäröltä ja tuppaavat valumaan helposti.

   Poista
 4. Ah, niiin upee takki! (:

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.