4.3.2013

Helmikuun shoppailut

Helmikuussa olin kiltisti. Kosmetiikan osalta ainoat puhtaastimielihyvän takia ostetut jutut olivat Lumenen huulipunat, Lumenen kulmakarvageelin sain kanta-asiakaslahjaksi Stokkalta. Vaatteita taas shoppailin tasan sen verran, että valkkasin ystävänpäivälahjaksi J:ltä 77 euron tilauksen Forever21:ltä. Lisäksi myin kirpparilla vaatteita, kenkiä, leffoja ym. Postausten lopusta löytyy muuten tästä eteenpäin aina reaaliaikaisesti yhteenlaskettuna koko vuoden shoppailutilanne, sekä se, minkä verran rahaa on "palautunut" lompakkoon kirpparimyynnin myötä.

IMG_6178

Kosmetiikka:

- 2 kpl Neutrogenan Norwegian Formula -huulirasvoja, yht. 9€
- XZ:n Tyrni-shampoo ja -hoitoaine, yht. 4,50€
- XZ:n Omena-shampoo ja -hoitoaine, yht. 4,50€
- Lumenen Berry Refresh -suihkugeeli ja kuorinta, 4€
- Schwarzkopfin Got2be-kuivashampoo, 7€
- 2 kpl Lumenen Raspberry Miracle -huulipunia (joista toisen Senni söi), yht 16€
- Lumenen Blueberry kulmien muotoilugeeli, 0€

Yht. 45€.

Tilaus

Vaatteet:

- Forever21:n tilaus, 77€

Koko kuukausi yhteensä: 122€.


Kirpparimyynnin tuotto, 115 euroa kattoi shoppailut lähes kokonaan, "miinukselle" jäätiin vain seitsemän euron edestä. Hutiostoksia ei tässä kuussa tullut tehtyä, vain se Sennin syömä huulipuna kaihertaa. Parhaaksi ostokseksi taas nousi ehdottomasti tuo paljon kehuja kerännyt niittineuletakki.


Vuosi tähän mennessä:

Tammikuu: 199€
Helmikuu: 122€

Yhteensä:  321€

Kirpparimyynnit:

Helmikuu: 115€Ollaankos siellä oltu kiltisti shoppailujen suhteen?

10 kommenttia:

 1. XZ:n omenajutut ovat aivan taivaallisia, nam.

  Minä yllätin itseni ja ostin helmikuussa en yhden vaan KAKSI takkia! Se tarkoittaa sitä, että takkimääräni tuplaantui - tosin vanha ja risa parkaparka taitaa nyt siirtyä uuden tieltä viettämään eläkepäiviä mökkitakiksi. Minulla on nyt myös elämäni ensimmäinen nahkarotsi, en meinaa saada siitä tarpeekseni.

  VastaaPoista
 2. Oi, nahkatakki ois kyllä itsekin kiva löytää!

  VastaaPoista
 3. Mites auto, eikös sekin kuulu tähän kategoriaan? (viitaten tuohon instan drivingagain kuvatukseen, hyvä kuva eipä siinä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulu, kun listauksen kohteena ovat vain kosmetiikka, vaatteet, asusteet ym. shoppailut. Isommat tarvehankinnat on sit asia ihan erikseen. Tässä kun on tarkoituksena seurata sitä, minkä verran niihin "Mähän nyt aivan ehdottomasti tarviin tän huulipunan" ja "Onpa hyvä tarjous kengissä, täähän on silkkaa säästöä kun ostaa!" -tyyppisiin hankintoihin meneekään rahaa vuodessa :) Sen takia tässä ei ole mukana esimerkiksi ruokaa, laskuja tai bensaa.

   Poista
 4. Pitäs vissiin itelläki alkaa listaamaan noita shoppailuja, ku meinaa vähän tiukkaa olla tuon rahan kanssa. Tosin oon kyllä ostanu lähes kaikki vaateasiat alennuksesta tosi pitkään, että jospa se menis säästämisestä xP Kosmetiikkaan kyllä palaa rahaa väistämättä aika paljon, yhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika ärsyttävää, miten vois helposti olla ostamatta esim. vaatteita tai asusteita, mut sit kosmetiikan saralla moni juttu on lähestulkoon pakollinen, ja ne luottokamat sit kuluu loppuunkin säännöllisin väliajoin --> pakko ostaa ja taas menee rahaa.

   Poista
 5. Hei mites toi Stockan kantislahja, minkä takia sen sai? Tarvisin just Lumenen kulmakarvageeliä ja jos sieltä sattuis vielä saamaan...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli helmikuun aikana jotkut Lumene-päivät, ja siitä ilmoitettiin kotiin tulleella mainoslappusella, jossa oli sit myös kuponki tota varten. Eli ei valitettavasti saa enää :( Itse missasin nyt viime viikonloppuna olleet Estee Lauder-päivät, joilla samanlaisella kupongilla ois saanut ripsivärin. Mut pitää kyllä alkaa syynäämään Stokkan mainoksetkin tarkemmin!

   Poista
  2. Oho no niin täytyy, sieltähä jaetaan näköjään kuukausittain jotain pois! Harmi etten ehtiny hakemaan kulmakarvageeliä, mutta pitää alkaa tästä lähin tarkkailemaan Stockan postia :)

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.