23.2.2013

Kameratavaraa myynnissä!

KOKO PAKETTI MYYTY!

J päätti eilen lopettaa haikailunsa ja haaveilunsa, ja käytiin uusimassa meidän kameran runko. Samalla hankittiin pari uutta objektiiviakin. Jatkossa meillä on siis käytössä Canon EOS 6D, ja uusimpina putkina hankittiin Samyangin 14mm f/2.8 ja Canonin 35mm f/2.0.

Ja koska meillä nyt jää tuo 60D tarpeettomaksi, sekä pari objektiivia, jotka ei sovi yhteen uuden rungon kanssa, nyt olisi laadukasta tavaraa myynnissä.

Tarjolla olisi:

IMG_6076 
- Canon EOS 60D -runko + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Hintapyyntö 800€. Kitti on ollut käytössä n. vuoden, mukaan saa kaikki asiaan kuuluvat piuhat ym. sekä objektiiviin UV-suojalinssin. Alkuperäisessä pakkauksessa. Kuvattu n. 8400 ruutua. Hyvässä kunnossa, muutamia ulkoisia käytön jälkiä saattaa löytyä esimerkiksi kameran pohjasta, mutta käyttöön tämä ei vaikuta. Ei takuuta jäljellä.

IMG_6078 
- Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM Hintapyyntö 300€. Ostettu heinäkuussa 2012. Takuuta jäljellä heinäkuuhun 2013. Hyväkuntoinen, ei suojalinssiä mukana. Alkuperäisessä pakkauksessa, kuitit löytyy.

IMG_6077 
- Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM Hintapyyntö 280€. Ostettu marraskuussa 2012. Takuuta jäljellä marraskuuhun 2013. Erittäin hyväkuntoinen, mukaan vastavalosuoja, UV-suojalinssi sekä Sigman oma suojakotelo. Alkuperäisessä pakkauksessa, kuitit löytyy.

HOX! Mikäli tahdot ostaa molemmat objektiivit, saat ne yhteishintaan 500€. Koko setti yht. 1300€. Esimerkiksi Verkkokauppa.comissa 60D + 18-135mm kitti on tällä hetkellä 1200€, eli hyvä diili! 

Yhteydenotot mielellään blogini mailiosoitteeseen tiina.steps (a) gmail.com. Kysymyksiä voi toki heittää myös kommenttiboksiin!

16 kommenttia:

 1. Huh, jos tällä olisi vain rahapuoli kunnossa, matkaisi koko paketti suoraan tänne! Mutta kun ei... :)
  Millä tavoin on tämä uusin tulokkaasi parempi, kuin tämä 60D? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkein ero on toki se, että 6D on täyden kennon kamera ja säädöissä on jonkin verran enemmän valinnanvaraa. Lisäksi siinä on esimerkiksi nopeampi prosessori. J on meillä ottanut näistä enemmän selvää, se kun tuntee noiden tekniset puolet paremmin kuin minä. Tarkemmin noita kameroita voi vertailla täällä:

   http://www.canon.fi/for_home/compare_products/LoadComparator.asp

   Poista
 2. Miks ihmeessä tuhlaat rahaa kalliiseen kameraan, vaikka et todellakaan osaa edes kuvat??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoi. J tuon osti, koska halusi. Olisiko pitänyt kieltää sillä perusteella, että _minä_ en ole "tarpeeksi hyvä" kuvaaja? Valokuvaus kun on mun ja miehen yhteinen harrastus, ja omalla kohdallani valokuvaus on myös osa työtä. Miksi siis emme panostaisi välineisiin?

   Poista
  2. voi voi.. itsekin ostin järkkärin siksi koska halusin _oppia_ kuvaamaan. en tiennytkään että täytyy olla ammattilaiskuvaaja saadakseen ostaa kalliita välineitä. itse olen ainakin vielä ihan paska kuvaaja, mutta ei se mun mielestä ollut rahan tuhlausta. :-)

   Poista
  3. Joo, ei meiltäkään kuvausnäytteitä olla kyselty kun ollaan ostettu välineitä :D

   Poista
 3. Montako ruutua tuolla rungolla on otettu?

  Aaaaa. Kylläpä kiinnostaisi, koko paketti nimittäin. (Voi anonyymiraukkaa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kovasti yritetty sitä selvittää, mut toistaiseksi voidaan vaan arvioida, että n. 10 000. Kerron kyllä heti kun saan tän selville!

   Poista
 4. moi tiina! <3 ennoo muistanu vielä virallisesti ilmottautua tämän blogin stalkkaajaksi, mutta TÄÄLLÄ MINÄ OON! rakkautta ja nostalgiaa jyväskylästä, pittää kahvitella joskus kun osun pohjoseen ~

  - Trin!Tiia ;----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TIIA! Ikävä sua <3 Ehottomasti tuut kahaville ja mää tuun sun luo jos satun jyväskylään! Nii ja meiltä löytyy myös vierashuone jos joskus tarviit yösijaa pohojoseen!

   Poista
 5. Hei paljonko maksoitte noista uusista objektiiveista (ja mistä ostitte)? Oon ettiny hirveesti hyväkuntoista käytettyä 1.4 valovoimaista, mutta tällä hetkellä koitan vielä 50mm versiota tosta sigmasta ostaa paraikaa, tuun kyllä huutelee jos kaupat ei onnistu koska tota 30millistäkin oon koulun kautta testaillu ja todennu tosi hyväksi linssiksi :) köyhänä opiskelijana en viitti kumpaakin objektiivia ostaa vaikka tarjous oiskin tosi hyvä.. ja toivottavasti laitat arvosteluja siitä 6Dstä kun on tullut kokeiltua, itsekin haaveilen täyden kennon rungosta!

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Canonin 60mm ostettiin Gigantista, ja maksettiin muistaakseni silloin n.450€. Tällä hetkellä näyttäis olevan Gigantissa 399€.

   Sigma taas on ostettu Scandinavian Photosta, jossa hinta tällä hetkellä näyttäis olevan 385€, ja suunnilleen samaa luokkaa mekin siitä maksettiin.

   Mulla ei valitettavasti oo nyt kuitit käsillä, että voisin tarkan hinnan sanoa. Mut laita ihmeessä viestiä jos tulee vielä muita kysymyksiä mieleen! VOin nuo hinnatkin vielä tarkistaa kunhan oon kotona miehen kans yhtäaikaa, kun ainakin ton Canonin kuitti sillä on sähköpostissaan :)

   Poista
  2. Okei kiitos paljon ja kyllä noi arvioidut hinnat riittää mulle ihan hyvin! :) Toi teijän 30millinenhän on ihan vaan pari kk vanha joten jos kaupat ei onnistu sen 50mm kanssa niin oon vielä ehdottomasti yhteydessä ellei joku muu ehdi napata!

   Poista
 6. Mitäs oot tykänny tosta 35mm f2? :) Ite aattelin ostaa mut ois kiva kuulla muittenkin kokemuksia.. Eiks se oo aika vanha objektiivi tuotannoltaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko vanha on joo. Ihan perusobjektiivi, aika vahvaa vinjentointia huomaa välillä, mut ei ole häirinnyt. automaattitarkennus vinkuu ku mikä, mutta se nyt ei haittaa kun en muutenkaan ole yleensä kuvaamassa sellaisissa olosuhteissa, missä ehdotonta hiljaisuutta vaadittaisiin :)

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.