5.1.2013

Vuoden 2012 asut

ASut

Kymmenen asua löytyi arkistoituna blogiin. Löytyykö näiden joukosta joku suosikki? Itse tykkään kovasti ysistä ja vitosesta, vaikka vitonen iski kyllä paremmin livenä kuin kuvissa. Sen näistä kuvista kyllä huomaa, että mekkoja ja hameita voisi käyttää enemmänkin, kun suurimman osan ajasta viihdyn farkuissa.

Mitä mieltä te muuten olette, onko näille asupostauksille tilausta mun blogissa? Tykkään niitä silloin tällöin tehdä, kun saan J:n kuvaamaan, vaikka en pääpainoa näille blogissani antaisikaan. Mietin vain sitä, mitä lukijat näistä tykkää, ja harkitsen sitten sen mukaan, tuleeko näitä vielä lisää vai pidänkö määrän entisellään.

10 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Olen suunnilleen samaa kokoa kuin sinäkin ja pidän tyylistäsi kovasti, joten itseäni ainakin kiinnostaisi asupostaukset.

  Kiitos kivasta blogista ja onnellista alkanutta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 2. kolmonen ja ysi iskee kyl kovasti, kolmonen iskee lujaa! asupostauksia saisi olla enemmänkin, mutta omasta mielestäni vain silloin kun päällä on jotain erikoisempaa ja sinullakin tulee niistä wou olo, ei mitään joka päivä farkut ja paita- postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään mielessä :) Siihen mä olen tähänkin asti pyrkinyt :)

   Poista
 3. Nuo mintun väriset housut ovat niin ihanat.. tai vihreet.. miten sen nyt ottaa :D Fantastiset! Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosiaan ihan rehellisen vihreet, vähän kiiltävät niin tuo kuva vähän vääristää väriä. Ja tykkään niistä kyllä itsekin tosi paljon, miellän ne vaan jotenkin tosi vahvasti kesä/keväthousuiksi :D

   Poista
 4. Tykkään eniten ysistä ja kympistä. :)

  Minusta on kiva, että välillä on asukuviakin. Itse en kyllä jaksaisi lukea varsinaista muotiblogia, jossa joka hemmetin postauksessa on asukuva, mutta silloin tällöin ne ovat oikein kiva juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, musta ei ois kyllä edes pitämään sellasta blogia, jossa asukuvat olisi pääasiallisena sisältönä.

   Poista
 5. Mä oon tykännyt asukuvista kovasti! Näistä ykkössuosikki on nelonen.

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.