31.12.2012

Vuosi 2012

Tammikuu


Hankin uuden puhelimen ja koukutuin, intoilin onnistuneesta DIY-projektista, esittelin kotimme blogissa, pohdiskelin bloggaamista ja sen motiiveja sekä omaa arkuuttani pukeutumisessa.Helmikuu


Hankittiin uusi kamera, käytiin Luulajassa, Peppi tuli kotiin ja päätettiin muuttaa isompaan asuntoon. Oppariprojekti oli kovassa vauhdissa ja töitäkin riitti.
MaaliskuuKuukausi yhtä kaaosta. Tein opparin valmiiksi, töitä tuplasti sen mitä oli alunperin tarkoitus, rempattiin ja muutettiin.  Aloittelin elämäntaparemonttia. Ostin myös suosikkilaukkuni pitkän pohdinnan jälkeen.
Huhtikuu


Kävin esittämässä opparini ja tekemässä kypsärin. Päätin matkustaa Walesiin touko-kesäkuun vaihteessa, ja sen myötä haaveilin uudesta tatuoinnista. Kirjoitin myös pari keskustelua herättänyttä mielipidetekstiä.


IMG_9847IMG_9916IMG_0030 

Toukokuu


Tein edelleen paljon töitä, jotta saisin rahaa reissua varten. Sairastin parin viikon flunssan ja ahkeroin koulun rästitehtävien parissa, jotta valmistuisin ajoissa. Opparini julkaistiin ja kuun viimeisenä päivänä lähdin Walesiin.


IMG_9931IMG_9932IMG_0111 

Kesäkuu


Kuun alkupuoli meni Walesissa. Otin uuden tatuoinnin, valmistuin medianomiksi. Käytiin J:n ja pikkusiskon kanssa Tukholmassa ja juhlittiin Iissä mun valmistujaisia. Vietettiin juhannusta Hailuodossa ja aloitin kesätoimittajan hommat Forum24:lla. Nukuin kotona ehkä 10 yötä. Varattiin Thaimaan matka elokuulle.


IMG_0217IMG_0390IMG_0628 

Heinäkuu


Valokuvasin, ostin ekat bikinit vuosikausiin, tein töitä. Elvyttelin lukuharrastustani ja kävin päivän verran Qstockissa sairastumassa. Päätettiin ottaa meille koira.


IMG_1552IMG_1626IMG_1959 

Elokuu


Lomailtiin alkukuu Thaikuissa, ennen kuin haettiin Senni kotiin. Järjestin arvonnan ekaa kertaa tän blogin historian aikana ja listasin blogini tärkeimpiä pointteja


IMG_2528IMG_2221IMG_3131

Syyskuu


Aloitin hiusprojektin ja lähdin siirtymään pois punaisesta tukasta. Nautittiin Sennin kanssa syksystä ja tajusin, kuinka paljon paremmin mun elämä sujuu, kun vertaa tilannetta esimerkiksi parin vuoden takaiseen.


IMG_3361IMG_3789

Lokakuu


Kiukuttelin syyssäätä, tilasin kotiin Aku Ankan ja sain J:ltä potkupuvun. Sekosin Hulluilla päivillä ja hankin itselleni salikortin. Tein myös epäonnistuneita kenkätilauksia.


IMG_3929IMG_4038

Marraskuu


Sairastelin vähän, vietin synttäreitäni ja osallistuin Naked Truth -haasteeseen. Tilasin superkivat kengät Membersiltä ja aloin odotella joulua.IMG_4698IMG_4825

Joulukuu

Olin harvinaisen aktiivinen blogini kanssa, järjestin ensimmäisen yhteistyöarvonnan, shoppailin innolla joululahjoja ja kärsin pakkasen kuivattamasta ilmasta ja ihosta. Kävin myös katsomassa Hobitin ja rakastuin. Kuukausi huipentui joulun viettoon ja ex tempore -mökkireissuun.

IMG_5258IMG_5425Onnellista Uutta Vuotta 2013 kaikille lukijoilleni! ♥

2 kommenttia:

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.