19.12.2012

Täydellinen kalenteri vuodelle 2013 ( + arvonta!)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Persoonallinen Kalenteri -yrityksen kanssa.


Mulla oli pienenä aina joko Demin tai Seiskan lukuvuosikalenteri, ja niitä tuli täyteltyä ahkerasti. Jossain vaiheessa ne sit jäi taakse, enkä oo enää osannut kalentereita käyttää, koska en vaan oo löytänyt tarpeeksi kivaa mistään, joten kalenteri jää sit vaan johonkin pyörimään, ja kirjoittelen tapaamiset randomlapuille tai haastattelumuistiinpanojen joukkoon.


s__FI_1_kollage

No nyt sit löysin. Törmäsin netissä Persoonalliseen Kalenteriin. Ai että saa suunnitella oman kalenterinsa itse, alkaen kalenterin koosta ja kansikuvasta viikonpäivien asetteluun, väreihin, lisäsivuihin ja niin edelleen? Kelepaa mulle! Innostuin heti siltä istumalta suunnittelemaan omaa kalenteria. Kansikuvaksi Thaimaan reissulla napattu kukkakuva, violettia takakanteen ja kuminauhaan, vaaleanpunaista söpöilyä sisälle To Do -listoineen... Takaosaan tyhjiä sivuja muistiinpanoja varten... Sivut on tosi helppokäyttöiset, ja keskeneräisen kalenterin saa tallennettuakin, jos sattuu, että pitää jättää suunnittelu jostain syystä kesken.

Untitled-2

kolome

Ja arvatkaas mitä? Näin joulun kunniaksi laitetaan yksi kalenteri arvontaa myös teille! Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 23.12. kello 18.00 saakka, jolloin suoritan arvonnan. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen.

1. Osallistut arvontaan kertomalla, millainen kalenterinkäyttäjä olet. Vastaa kysymykseen tämän postauksen kommenttiboksiin 23.12. kello 18.00 mennessä. Tämän jälkeen tulleita kommentteja ei huomioida arvonnassa.
2. Jätä kommentin mukaan sähköpostiosoitteesi. Anonyymit, keksikää itsellenne nimimerkki!
3. Persoonallisen Kalenterin Facebook-sivusta tykkäävät saavat toisen arpalipukkeen. Muista mainita tästä kommentissasi!
4. Arvonnan päätyttyä julkaisen voittajan blogissani ja lähetän vapaavalintaiseen kalenteriin oikeuttavan lahjakortin tälle sähköpostitse.

26 kommenttia:

 1. oi visi, ihanaa! oon aina halunnu tuunata itelleni hienon kalenterin!

  1. Käytän kalenteria aina niin paljon että sivut on ihan raiskatun näköiset. Mulla oli ala-asteella aina soodan tai joku muu ihkuteinikalenteri ja sitten yläasteella Demin oma joka oli aina mun lemppari. Käytän kalenteria päivittäin enkä oo vielä ihme kyllä ostanut ensvuoden kalenteria joten tää ois iha huippu saada!

  2. ninni.urpunen@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Tähän voisin osallistua!

  Mulle kalenteri on ollu useamman vuoden tosi tärkeä ja kuljetan sitä nykyisin aina mukana. En oo koskaan oppinu käyttämään puhelimen kalenteria, vaan mulle on visuaalisena ihmisenä tärkeää kirjoittaa asiat ylös. Mun kalenterin sivut on täynnä listoja, koristeellisia merkintöjä ja muistilappuja. Joskus jopa merkitsen kalenteriin jälkikäteen mitä oon minäki päivänä tehny niin mulle tulee tehokas olo :D Oon säästäny useampana vuonna kalenterin ihan sen takia, että ne ovat muistoina verrattavissa jo päiväkirjoihin.

  Sähköpostiosoite: Pufbehaviour@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Omg, tollanen olis ihan täydellinen!! Käytän aina niin paljon aikaa täydellisen kalenterin metsästykseen, tuolta sais just sellasen kun haluais. :o

  1. Käytän kalenteria todella paljon ja merkkaan sinne lähes kaiken, siellä on hyvin muistissa koulujutut, työt ja treenit.. En tajua niitä keillä ei ole kalenteria, mä en pärjäis päivääkään ilman.

  2. laura.m3@hotmail.com

  3. Tykkäsin facessakin!

  4. Sitä odotellessa. ;)

  VastaaPoista
 4. Mä olen ihaillut tätä kalenteria jo pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa. Jotenkin tuntuu, että kaikki hankinnat tulee yhtä aikaa ja jostain joutuu sitten tinkimään... Olen todella huono kalenterinkäyttäjä, sillä en mokomaa edes omista. Vanhoja kalentereita löytyy kyllä vinot pinot, niiden välissä on valtavasti muistoja ja kaikenlaisia hauskoja juttuja tallessa!

  minuhno@gmail.com Ja yhdellä mukana :)

  VastaaPoista
 5. Miten en oo ikinä kuullut tämmösestä! Aina saa etsiä sopivaa kalenteria miljoonasta kaupasta ja silti ei löydy.. Olen yleensä sellainen, että innostun, kun saan kalenterin, mutta loppuvuodesta avaan sitä yhä vain harvemmin. Nyt tosin innostuin taas, kun katselin kaverin kalenteria ja hän merkkaa sinne kaikki mahdolliset asiat ylös. Siitä jää niin kiva muisto, että ensi vuonna yksi lupaukseni on täyttää ja käyttää kalenteria ahkerasti. :D

  Ärsyttää aina laittaa sähköposti tällä tavoin näkyviin, koska tää on sellainen 10 vuotiaana tehty "julkinen" sähköposti, mutta jos ei kukaan kauheasti naura, niin:

  aurinkotytto91@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mulla riippuu kalenterin käyttö täysin siitä, että onks töitä/koulua/lomaa. Lomalla kalenteri on jossain hukassa, mutta esim. töiden aikaan ei pärjäis ilman. Varsinkin, kun työajat on epäsäännölliset.

  nooranelamaa@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mahtava kalenteri, tuollainen olisi hieno oman tyttären kuvalla varustettuna =P
  Itse käytän kalenteria päivittäin, siihen on merkattu hammaslääkärit ja parturit, ja sitten ne työvuorot. Mukana yhdellä arvalla.
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kalenteria käytän paljonkin, joten mulle on tärkeää myös sen ulkonäkö. Se on tavallaan asuste minulle. Kalenteriin tulee merkittyä kouluhommat ja työajat, sekä tietysti tärkeät tapaamisen ystävien kanssa. Vanhaa kalenteria on kiva selailla ja muistella mitä sitä onkaan tullut tehtyä! :) Plussaa aina, jos kalenteriin saa tehtyä omia muistiinpanoja!

  kirsivaltonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Olen ahkera kalenterin käyttäjä - ehiän sitä muuten osaa elämäänsä suunnitella! :)
  Ja tää kalenteri kyllä kelpais!
  t. eilinen juhlija

  VastaaPoista
 10. Mie käytän enimmäkseen kännykän ja Googlen kalenteria. Peruskalenterikin toki löytyy, mutta kun se ei kulje mukana, niin siihen tulee harvemmin kirjoteltua mitään. Joskus aikoinaan tosin raapustin normikalenteriin kaikki päänsärkypäivätkin, mutta nyt se vain on jostain syystä jäänyt. Mutta jos tollasen kustomoidun kalenterin saisin, niin ihan varmasti kulkis mukana ja siihen tekisin kaikki merkinnät!

  meppu83@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Hmm, mä oon varmaan aika samanlainen kalenterinkäyttäjä kuin sinäkin, koska en oo osannut oikeen käyttää moista kouluaikojen loputtua :D Demi- ja Pop/Rock-kalenterit ehti kyllä tulla tutuiksi, ja ennen kirjoittelinkin IHAN KAIKEN ylös. Kalenteri toimitti samalla siis myös päiväkirjan virkaa.

  En oo muutamaan vuoteen edes ostanut itselleni kalenteria, mutta miksikäs ei.. Jos nyt ei onni potkaise tässä arvonnassa, niin saatanpa tilailla itselleni tuommosen kuitenkin :DD

  laine.henna(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, yleisimmin kaupoissa myytävät kalenterit on sellasia että kannet on ehkä kivat mutta sisältö on aikalailla samanlaisen tylsä kaikissa.

  Mulla on ihan PAKKO olla perinteinen kalenteri. (itseasiassa niitä on yleensä kaks... vähintään :D ) Vaikka välillä jotain muistutuksia saatan puhelimen kalentiriinkin laittaa, niin en kuitenkaan osaa sitä silleen pelkiltään käyttää, nautin siitä että saan ihan konkreettisesti kirjottaa asioita muistiin :)
  Tälleen kotona oleskellessa en välttämättä edes avaa kalenteria moneen päivään, mutta noin muuten laukussa kulkee aina mukana ainakin toinen niistä.

  windi_@windowslive.com

  ja facebookin sivusta tykätty :)

  VastaaPoista
 13. Olen todella ahkera kalenterinkäyttäjä! En voisi enää elää ilman kalenteria, ja paperista sellaista. Kännykän kalenteri ja tietokoneen kalenterit ovat humpuukia :P

  jentsie at hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Oon ollut kyllä myös aina ahkera kalenteriin rustailija. Kaikki mahdolliset demi- ja popkalenterit sun muut on tullu raapusteltua täyteen, enempi ja vähempi tärkeitä asioita. Nyt mulla on ainoastaan seinäkalenteri,koska omaa pientä kalenteria tarvitsen vain satunnaisesti. Jos voittaisin lahjakortin, miettisin kyllä, että antaisinko sen lahjana hyvälle ystävälleni,joka tarvitsee kalenteria päivittäin ja on kenties kalenterin orjakin, heh ;-) ps. facebookin sivusta tykkäilty!

  t. satu
  satu_k1987(a)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Mä tykkäsin facesivusta!
  Herrantähden, vihdoin kalenteri mistä saa tehtyä omanlaisen! Ennen on joutunut käsin vääntään kaikennäköstä suttua kansiin, että ois Oma Kalenteri. Mä kirjottelen ihan kaiken ylös. Millon on synttärit, nimpparit, menot, koska käverit kävi, koiran painot ja muut tiedot, koiran reeni jutut.. Siis ihan kaiken. Mulla on niin huono muisti, että helpompaa kirjottaa kaikki ylös niin jää muille asioille enemmän aivokapasiteettia ;)
  Mä en julkaise sähköpostiani, koska se on henkilökohtainen, annan sen tarpeen vaatiessa <3

  VastaaPoista
 16. Tykkäsin Persoonallinenkalenteri facebook sivusta.

  Itse äiti-ihmisenä kannan kalenteria jatkuvasti mukanani, sillä niinhän sitä sanotaan että se äitiys vie sen lopunkin muistin jos sitä nyt sitten on koskaan ollutkaan :D
  Tykkään ihan hirmuisesti kirjoitella kalenteriin jotain ihan turhiakin muistutuksia.

  mariae.rosenberg@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Itelläni on aina sellai demi-kalenteri ollu mikä kulkee kätevästi repussa mukana.:) Sinne laitan kaikki menot ja välillä kirjotan vähä niiku päiväkirjana sinne.
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Käytän kalenteria pakonomaisesti vaikkei mulla menoja olekaan kauheasti. Merkkaan kuitenkin ylös kaiken mitä teen ja väsään kalenteriin to do - listoja. Säilytän myöskin vanhat kalenterit, niistä on kiva katsella mitä sitä on tullut tehtyä vuosien mittaan.

  puupipants(a)luukku.com

  VastaaPoista
 19. Elämästäni ei luultavasti tulisi mitään ilman kalenteria. Työ- ja opiskelumenot, ystävien tapaamiset, harrastukset, syntymäpäivät - lahopäänä unohtaisin varmasti valtaosan asioistani. Elämäni olisi paljon stressaavampaa ilman kalenteria. Lisäksi silloin tällöin on hauska katsoa vuosien takaisia päivyreitä ja ihmetellä, että minäkö tuota elämää olen elänyt.

  Pyykkiteline, pyykkiteline@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Osallistun! o/

  Mulla on kaksi kalenteria: toinen on pienempi kooltaan ja kulkee aina mukana, sinne en merkkaa mitään muuta kuin työajat (mulla kaks työtä, joista toinen vuoroduunia niin pitää olla aina joku mistä tarkistaa työajat) ja työvuoroihin vaikuttavat ajat (lääkärit, koiranäyttelyt, reissut jne.) eli jos soitetaan pääsenkö silloin ja silloin töihin niin voin tarkistaa onko jotain johonkin kellonaikaan.

  Toinen kalenteri on sitten enemmän päiväkirja. Merkkaan kaikkea päivän aikana sattuneita juttuja, to do -listoja jne. sinne ja käytän aikaa kalenterin koristeluun ja tekstit kirjoitan aina jollain Stabilon tussilla, en koskaan kuulakärkikynällä. Hassua hifistelyä, tiedän, mutta myöhemmin on ollut kiva lukea värikkäitä merkintöjä.

  En voisi kuvitellakaan, että merkkaisin menoni esimerkiksi puhelimeen. Liian monella tutulla on puhelin hajonnut ja siellä on ollut koko heidän elämänsä. Jotain pitää vielä olla ihan vaan paperilla.

  Klikkasin Facebookissa Like -painiketta. :)

  hoocee(a)yahoo.com

  VastaaPoista
 21. Mä olen kalenterinkäyttäjä, joka kadehtii ihmisiä joilla on kaikki kahden kannen välissä :D itsellänikin on kalenteri, ja sinne kirjailen jotain silloin kun muistan, mutta haluaisin oppia siihen että kaikki olisi siellä ylhäällä, nykyään kalenterina toimii ennemminkin puhelimen kalenteri, mutta vielä minä joskus opin :D!
  Olen persoonallinen kalenteri-facebook sivun tykkääjä :)

  janette_karhu52@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. vaihtelevasti käytän, välillä merkitsen kaikki menot ja välillä kalenteri unohtuu moneksi kuukaudeksi :D

  hippiewhippie(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 23. 1. Käytän kahta kalenteria - seinäkalenteriin merkkaan enemmän menoja (siis ihan kaikki), koska siitä pystyy yhdellä silmäyksellä hahmottamaan koko kuukauden jutut ja muistettavat asiat. Tänä(kin) vuonna opiskelutohinassa on kulkenut kassissa mukana ihana Simon's Cat-kalenteri, johon merkataan ainakin ne tärkeät menot, joista pitää olla kartalla, kun sopii muita tärkeitä menoja... Tuliks tää nyt tarpeeks sekavasti esitettyä?! :D

  2. huttuuvain ät gmail piste com

  3. FB-sivuista käyty tykkäämässä

  VastaaPoista
 24. Työni puolesta käytän kalenteria päivittäin, enkä pärjäisi ilman sitä. Olisipa ihana suunnitella itse kalenterin ulkoasu sillä kaupasta ostetut ovat NIIN TYLSIÄ!

  lehtolatiina@suomi24.fi

  VastaaPoista
 25. Yritän käyttää kalenteria ahkerasti ja merkitä sinne kaikki menot ja tärkeät asiat. Viimeistään keväällä se vaan alkaa unohtumaan, ja niitä merkintöjä rupeaa ilmestymään ties mihin paperilapuille, kännykkään tms. :D Olisihan se tietty kätevämpää jos kaikki olisi samassa paikassa eli siinä kalenterissa..

  kanerva_89@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Aikaisemmin olen ollut ahkera kalenterin käyttäjä, jopa "kalenterin orja". Oli niin paljon menoja ja tekemistä, että oma pää ei todellakaan riittänyt, vaan kalenteriin oli merkattava jo suunnilleen, milloin ehtii kaupassa käymään. No, menot on sittemmin loppuneet, ja niin on kalenterin käyttökin. Toisaalta vapauttavaa, mutta sitten kun niitä menoja olisikin, ärsyttää käyttää kännykän/tietokoneen kalenteritoimintoja, niitä kun ei saa persoonallisiksi muokattua mitenkään! :) Eli kunnon kalenteri olisi tarpeen, ja tällanen kalenteri on kyllä hyvä idea.
  shine_s@luukku.com

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.