12.12.2012

LivBox

IMG_5085 IMG_5086 IMG_5091 IMG_5089 IMG_5092

Eka kerta kun "sorrun" blogeissa hehkutettuun juttuun. Tilasin itselleni LivBoxin kolmeksi kuukaudeksi, ja sain ekan paketin eilen. Kivalta vaikuttaa so far, saa nähdä miten toimivat kunhan pääsen testailemaan. Ainakin tässä saa rahoilleen ihan hyvin vastinetta, kun yksi kuukausi maksaa vain 13,90€ + toimituskulut.

7 kommenttia:

 1. Mie meinasin sortua kans LivBoxin tilaamiseen, mutta kun kerranki jaksoin lukea kaikki ehdot läpi, niin päätin etten tilaakaan. Tulee muutenki jo valmiiks kaikkee suoramainontakamaa postissa jne, niin en mielellään ota yhtään riskiä että sen suoramainonnan määrä kasvais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei onneksi älyttömästi ylimääräisiä mainoksia ym. tule :)

   Poista
 2. Mä oon varmaan eläny jossain tynnyrissä nyt, mutta mikä tässä on pointti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli kuukausittain saa kotiin paketin, joka sisältää erilaisia kosmetiikkatuotteita yllärinä :) Paketin hinta on 13.90€+toimituskulut, mutta sit jo pelkästään toi Kerastasen hiusseerumin ovh ois sen 28€, eli ihan hyvä diili :)

   Poista
 3. Miltä vaikutti LivBox? Jatkoitko tuon 3kk jälkeen tilausta? Olitko tyytyväinen vai tuntuuko et meni rahat hukkaan?

  -Maistu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun olin tosi tyytyväinen ja jatkoin tilausta jonnekin kesään saakka, mut sit alkoi tuntua, ettei sieltä enää tullut muuta kuin voidenäytteitä ja kynsilakkoja, joten lopetin. Lyhytaikaisena tilauksena varmasti tosi jees, pidemmän päälle alkaa helposti kyllästyttää.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. :) Suunnittelen sitä ystävälle joululahjaksi, niin eiköhän se sitten ihan sopiva ole, jos kerta alkuun sinuakin on kiinnostanut ja olet ollut tyytväinen. :)

   Mukavaa joulun odottelua teille! Sinulla on kiva blogi ja hää-juttuja minä ainakin odottelen ;).
   -Maistu-

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.