27.12.2012

Joulu 2012

IMG_5243

Joulu meni kyllä ohi hujauksessa, ja tässäpä sekalaisia kuvia. Tuli kuvattua harvinaisen vähän, ja itsekin olin kyllä melkoisen epäkuvauksellinen. Aattona käytiin Oulunsalossa ja lähdettiin sitten Iihin, jossa päästiin heti saunomaan ja syömään äidin tekemiä herkkuja. Illalla sitten availtiin lahjoja. Itsellä tuli ihan tippa linssiin kun sain 19-vuotiaalta pikkuveljeltäni mukin, jossa luki "Maailman paras sisko" ♥ Lahjapostausta teen sitten vielä erikseen, mutta sain aikalailla sellaisia juttuja, mitä halusinkin. Nyt meillä on välipäiville suunnitelmissa ihan vaan rentoutumista ja hitunen siivoilua, sillä lauantaina meille tulee kylään mun lukioaikainen tyttöporukka. Luvassa on hyvää ruokaa, saunomista, juoruilua ja vanhojen muistelua.

IMG_5245IMG_5258IMG_5271

Joulupäivänä otettiin vielä hetken mielijohteesta suunnaksi Taivalkoski, jossa sitten eilen päästiin ulkoilemaan järven jäällä. Mökillä on kyllä niin nättiä, vaikka siellä harvoin tulee käytyä. Viimeksi olen käynyt tuolla reilu vuosi sitten. Mieluiten kun kävisin tuolla niin, että saataisiin olla J:n kanssa kahdestaan. Tahtoo vain olla, että ollaan niin kiireisiä ja sit kun aikaa olisi, mökki on täynnä. Kivaa oli kuitenkin, kun pääsi viettämään aikaa serkkujenkin kanssa.

IMG_5364IMG_5339IMG_5371IMG_5389IMG_5425IMG_5427

5 kommenttia:

  1. Ihanan jouluisia kuvia! Tykkään todella paljon :) Sinulle on haaste: http://annisuvisuo.blogspot.fi/2012/12/haaste-11-kysymysta.html

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia! Talvi on jotenkin niin hauraan kaunista aikaa.

    VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.