9.9.2012

Viittä vaille koulutyttö

Viimeinen viikko on ollut aika rankka, kun ollaan oltu pienessä henkisessä vuoristoradassa, mutta nyt alkaa taas helpottaa. Työhommissakin pitää kivasti kiirettä. (Vielä yksi juttu kirjoittamatta, sit nukkumaan...)
Oonpa muuten tässä viikon aikana laittanut tilaukseenkin muutamia kivoja juttuja, esittelen niitä enemmän kunhan vain saapuvat.

IMG_3235

Neule - VeroModa
Farkut - H&M
Kengät - DinSko
Laukku - Cristelle & Co

IMG_3247

Tänään käytiin kyläilemässä ekaa kertaa Sennin kanssa Iissä mun pikkusiskon synttäreillä. Ikäkriisi, sisko on 14! Vastahan se oli viisi? Iltasella kävin vielä pelastamassa kaverin, joka oli ongelmissa sulavan uunijäätelön kanssa. Päälle pääsi hyvin simppeli asu uuden neuleen ympärille rakennettuna. Housut kun vaihtaisi hameeseen, olisin käynyt jostain koulutytöstä. Sain myös pitkästä aikaa otettua käyttöön mun lempparikengät ikinä, nahkaiset, nyörilliset kiilakorkonilkkurit DinSkosta. Ovat vaan niin täydelliset mun jalkaan! 

IMG_3201

Nyt oonkin sit kotona kolmestaan kissojen kanssa, kun J ja Senni lähtivät mökille. Huomenna on luvassa suhailua paikasta toiseen juttukeikkojen merkeissä, ja lisäksi teen jotain muuta jännää. Kahdeksan vuoden punapäänä olo alkaa riittää, ja huomenna lähdetään palaamaan kohti sitä omaa, luonnollista väriä. Saa nähdä, osaanko enää olla muuta kuin "se punapää", vai kehitänkö ikäkriisin päälle vielä identiteettikriisin. Oon taas ties kuinka kauan jumittanut ponnarikampauksesta, kun ylikasvanut otsatukka ja jäätävä juurikasvu on raastaneet hermoja.

IMG_3251

7 kommenttia:

 1. Shoppailitko paljon siellä Thaimaassa? Mua ihan siis kiinnostaa, että löytyykö sieltä mitään plussakokosta? En nyt ihan samaan paikkaan menossa, mutta sinne hoodeille kuiteskin. Oon varautunut shoppaamaan pelkkiä asusteita ja kenkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shoppailin itseasiassa aika vähän, vaatteiden puolelta vaan kolmen t-paidan verran. Niissä ketjuliikkeissä, joita löytyy Euroopastakin oli aika normaalit koot, ja esim. Dorothy Perkinsillä löyty ihan hyvin niitä isompiakin kokoja, vaikka erikseen en plussaosastoa nähnytkään. Markkinoiden pikkukojuissa sit olikin enimmäkseen just pieniä kokoja, mutta näin kyllä yhden ihan plussakokoisille suunnatun kojunkin, vaikken tarkemmin tutustunutkaan.

   Plussakokoisia naisia näkyi kyllä paikallistenkin joukossa, eli kai niidenkin on jostain saatava vaatteensa?

   Poista
 2. Heippa, voitin sen sun arvonnan ootko saanut mun sähköpostin ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen saanut, paketti lähti postiin tänään! :)

   Poista
  2. OKEI! Hyvä juttu ajattelin että ei oo tullu sähköposti perille, mutta kiva näin:)!

   Poista
  3. ei oo vieläkään tullut..? ja paketti lähtenyt kaksi viikkoa sitten..?

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.