24.9.2012

Kakara vauhdissa

Senni on nyt ollut meillä kuukauden verran, ja täytyy kyllä sanoa, että olen ihan yllättynyt siitä, miten hyvin meillä on mennyt. Lenkillä käydään monta kertaa päivässä, takapihalle pääsee kätevästi ulos kun on hätä, eikä tuhojakaan ole päässyt syntymään kukkapenkin kraatereita enempää. Nyt me jäätiin Sennin ja kissojen kanssa neljästään kotiin, kun J lähti työreissullensa. Toivotaan, että lattiat pysyy kuivina nyt yölläkin, kun Senni on muuten jo oppinut niin hyvin sisäsiistiksi. Minä vaan olen aika auttamattoman sikeäuninen.

Tuossa vajaan kilometrin päässä sijaitseva koirapuisto on Sennistä ehkä maailman kivoin paikka, ja kelpasipa eilen juosta Hailuodossa metsässä ja rannallakin. Vauhtia tuossa kakarassa kyllä riittää, vai miltäs näyttää?

IMG_3789IMG_3815IMG_3830IMG_3860IMG_3870

10 kommenttia:

 1. Onpas hulvattoman näkönen koira :)) TOsi suloinen :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mahtava rekku ja upeita kuvia! Tykkään etenkin tuosta keskimmäisestä korvalepatuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tuo kuva on myös mun suosikki!

   Poista
 3. Oi, toinen on kyllä suloinen otus:) Miten kissat ovat Sennin ottaneet vastaan?
  Itsellä kun on järkyttävä koirakuume, mutta mietityttää miten nuo kaksi kattia koirakaveriin suhtautuisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suht hyvin on ottaneet vastaan. Eihän nuo varsinaisesti kavereita vielä ole, kun Senni tahtoo olla niin höslä eikä tajua säikäyttävänsä kissoja kun juoksee päin kaksi kertaa isompana, mutta voivat vallan hyvin kaikki kolme hengailla samalla sohvalla kun rauhoittuvat :) Ja pikkuhiljaa kissatkin käy jo välillä haistelemassa Senniä, kun Senni nukkuu.

   Me ollaan suurimmaksi osaksi ajasta rauhoitettukin yläkerta kokonaan kissoille, että pääsevät rauhoittumaan ilman Senniäkin. Alkuun ei Tipu tullut pariin päivään alakertaan ollenkaan, mut nyt kulkee molemmat kissat taas ihan samalla tavalla kuin ennenkin.

   Poista
 4. Näyttää ihan samalta ku meijän riiviö. :) http://murujamirasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.