1.8.2012

Kirpparivalmisteluja...

Muistaahan kaikki Oulun bloggarikirppiksen lauantaina 4.8. klo 9.00 alkaen? Tapahtuman Facebook-sivuilta löytyy lisäinfoa sekä esimerkiksi lista osallistuvista bloggareista.

Itse olen siis tulossa myymään. Vaatteita tulee olemaan koossa 40-44 ja L, muutamia poikkeuksiakin saattaa toki löytyä. Vaatteiden lisäksi myyntiin tulee asusteita kuten koruja, laukkuja ja kenkiä, sekä vähän sisutustavaraa sekä leffoja. Miestenkin vaatteita tulee myyntiin jonkin verran, mikäli J saa aikaiseksi perata kaappinsa. Tässäpä alla vähän maistiaisia siitä, mitä on tulossa.

IMG_2074

IMG_2075

IMG_2076

IMG_2077

IMG_2083

Tulkaahan lauantaina sitten ainakin moikkailemaan, mikäli ette ostoksille innostu!

13 kommenttia:

 1. Haa oltiimpa samaan aikaan liikkeellä näiden postauksien kanssa! Nähdään lauantaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin saman :D Silloinpa nähdään! :)

   Poista
 2. Voi harmi, kun mä olen just tuolloin lapissa. Olisi ollut aivan mahtia tulla käymään, kun yleensä kaikki vaatteet ovat kokoa 34 tai 36, mitkä eivät todellakaan mene päälleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo tuppaa olemaan mullakin ongelmana kaikissa blogikirppareissa ym :D Hirveen kivoja vaatteita mutta ihan liian pieniä :D

   Poista
 3. kivoja juttuja oot tuomassa myyntiin! tuun itekki myymään lauantaina, toivottavasti tulee paljon väkeä :-) ja ihana tuo lintumekko (?), oisitko halunnu pistää mulle sen syrjään oisin nimittäi erittäin kiinnostunut sen ostamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tulee väkeä :) Voin laittaa syrjään, tuo on siis kokoa L (muistaakseni), ja Vero Modalta. Sellanen tunika, peppu peittyy kyllä mutta ihan housujen tai leggareiden kanssa on pitänyt käyttää :)

   Poista
 4. Olisin huomenna tulossa myös niin pystytkö laittamaan syrjään tuon eka kuvassa olevan valkean mekon? :) Paljonko sille tulisi hintaa ja mitä kokoa se on?

  - Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyn laittamaan syrjään ainakin joksikin aikaa :) Mekko on kokoa M, mutta erittäin joustavan yläosansa ansiosta mahtuu hyvin myös mulle, en vaan oo jotnekin osannut yhdistellä tuota itse. Tuosta olen ajatellut pyytää n. 10 euroa, koska tuo ei tosiaan ole ollut päällä kuin sovittaessa muutaman kerran, vaikka laput ei enää olekaan paikoillaan :)

   Poista
  2. Selvä juttu! tuun heti aamusta ostamaan sen :D

   - Anu

   Poista
 5. Voi ei, rakastuin täysin tuohon ensimmäisen kuvan lintukuosiseen paita/mekko/tunika juttuun <3

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.