12.8.2012

Kata beachin fiiliksiä...

IMG_2192

Suomessa on kuulemma syksy? Täälläkin on ihan kamala tää sadekausi, viimeksi on satanut puolitoista kuukautta sitten kuulemma. Yösateitakaan ei tuon jälkeen ole ollut. Eli täällä on käynyt parempi kuin hyvä tuuri säiden suhteen. Me ollaan ihan vaan rentouduttu meidän hotellin, eli Centara Kata Beachin altailla ja Katan ja Karonin rannoilla tähän mennessä, kun ollaan koitettu saada J:n sitkeää flunssaa helpottamaan sen verran, että ensi viikolla voitaisiin aloittaa kolmen päivän kurssi sukelluskorttia varten. Tänään täällä on kuningattaren syntymäpäivä (80 vuotta täyteen, aika big deal paikallisille) ja äitienpäivä, joten tänään ja huomenna on muutenkin vähän hiljaisempi meininki.

IMG_2177

IMG_2178

Huomenna meillä olisi tarkoitus lähteä tutustumaan Phang Ngan alueeseen, ja suunnitelmissa olisi muutama muukin retki. Pääasiahan tällä reissulla on joka tapauksessa rentoutua ja nauttia siitä, ettei työhommia tarvitse miettiä lainkaan (joo, piti tulla toiselle mantereelle että pääsen töitä karkuun, ja siltikin laitoin just pari mailia menemään..). Kuumuuteenkin on tottunut yllättävän nopeasti, ja olen onnistunut saamaan rusketusta pintaan ilman palamista, amazing.

IMG_2195

IMG_2206

Muutaman jutun olen jo oppinut:

- Andaman meri antaa aikamoisia tällejä, mikäli jää aallon alle pahaan paikkaan (Napavesillä, äiti, napavesillä!)
- Oon ehkä allerginen ananakselle.
- Suklaata ei kannata jättää pöydälle auki viideksi minuutiksikaan. Terve vaan, minimuurahaiset.
- Tuk tukeja on tarjolla aina kolme joka sormelle, paitsi sitten, kun sitä oikeasti tarvitsisi.
- Fish Spa kutittaa.

IMG_2221

5 kommenttia:

 1. Tuoreelle ananakselle on ihmisille luontaistakin olla "allerginen". Eli jokin tuoreen ananaksen ainesosa saa suun/kielen kutitteleen ja poltteleen. :)
  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mä en oo tiennytkään! :) Koskaan aiemmin ei oo "tuoretta" (kuin tuoretta ananas voi ylipäätään olla, kun se on kuljetettu Suomeen?) ananasta syödessä tuota ilmennyt, J ei nytkään huomannut mitään. Mut tietääpähän jatkossa rajoittaa ananaksen syömisen minimiin, oli nimittäin aika inhaa kun aamupäivällä syöty ananas kirveli suussa vielä illallakin :/

   Poista
 2. Heippa sinne lämpimään! Haastoin sut blogissani :) http://pufbehaviour.blogspot.fi/2012/08/puf-behaviour.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitääpä selata läppärin kuvavarastot :)

   Poista
 3. Upeita kuvia. Mukavaa loman jatkoa :)

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.