28.7.2012

No voi ny!

Tänään mua lievästi sanottuna ketuttaa. Eilen illalla mietin Kuusisaaressa että miten voikin muka olla näin rankkaa vaan hillua festarialueella, kun ei edes kummemmin riehu enkä edes juonut. Takaisin kaverin luo kävellessä olin ihan puolikuollut, ja kotona oli jo pääkin tosi kipeä.

Ja entäs tänään aamulla? Kuumehan se tuli pitkästä aikaa kyläilemään! Pää on edelleen puuroa, etenkin aamu meni tosi tukkoisena ja joka paikkaa kolottaa. että se siitä Qstockista. Eiliseltä ehdin nähdä ne esiintyjät, jotka halusinkin, eli Apocalyptican ja Michael Monroen, mutta tänään ei puhettakaan, että olisi voinut lähteä takaisin, sillä tämä flunssa on pakko selättää heti, sillä ensi viikolla mulla olisi tiedossa ainakin kolme työkeikkaa. Loistavaa.

6 kommenttia:

 1. No höh:( Toisaalta hyvä sairastaa nyt eikä sitten Thaimaan lomalla. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Lentäminen flunssassa on ollut yks kivuliaimmista kokemuksista ikinä.

   Poista
 2. Ni tuo tykkäys oli vaan flunssanselätystsempiksi.... :)

  VastaaPoista
 3. Lentäminen flunssassa on kyllä jotain ihan kamalaa, t. yksi lentokoneessa sikaflunssaan sairastunut.

  Ompa harmi, että sulla meni Qstock sitten ihan plörinäksi. Vietin yhden hauskimmista viikonlopuista siellä itselläni pitkään aikaan (kuulostaapa siltä, että väännän puukkoa haavassa, ei ole tarkoitus :D), vaikka benji-hyppy mulla jäikin hyppäämättä vaikka mieli olisi tehnyt :P

  No, ehkä ensi vuonna sulla on parempi tuuri! Paranemisia :-)

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.