12.7.2012

Hetkellinen mielenhäiriö?

Ostin bikinit. Kolmet. Yhdet niistä on pinkit.

IMG_1644

En oo käyttänyt bikineitä vuosiin, eikä kroppakaan tosiaan oo missään rantakunnossa, mutta ostinpa silti, kauhistelijat voi katsoa muualle. Pääkoppa nimittäin on siinä kunnossa, että kehtaan käyttää. Erävoitto epävarmuudesta. Totesin juhannuksena uimapukuni olevan siinä kunnossa, että vaihdettava oli. Kokouikkareita en löytänyt kivoja sitten millään, paitsi sen satasen maksavan. joten kun Cubuksessa tuli vastaan nämä bikinit, lähti mukaan ensin siniset. Nämä ovat kivan näköiset päälläkin, tarpeeksi tukevat uidessakin ja näihin saa kivasti vaihtelua esimerkiksi olkaimia vaihtamalla tai ottamalla ne kokonaan pois, tai alaosan vyötärönkorkeutta muuttelemalla.

Sitten tuli tietoon Thaimaanreissu, enkä halua viettää kahta viikkoa samoissa uikkareissa, joten hain tänään toiset ja kolmannet. Meitsi on valmis rannalle, pitäisköhän tässä jopa heittää talviturkki?

3 kommenttia:

 1. Mahtava asenne! Bikinit päälle ja rannalle kirmaamaan! :)

  VastaaPoista
 2. Määki kävin tänää nuo pinkit ostamassa. Ihanaa, että biksuista löytyy jostain ees vähä isompiaki kokoja ja sellasia jotka tukee, eikä vaan peitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja vielä sellasia, jotka on kivan näköisiä ja inhimillisen hintaisia! :)

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.