24.6.2012

Wales 2012

IMG_3340 

Niin, se Walesin reissu. Taustatietoa sen verran, että matkakohteena oli Walesin pääkaupunki Cardiff, majapaikka pikkuserkkujen luona ja matkaseurana kaverini ja hänen kaksi siskoaan. Ekaa kertaa olin Walesissa kaksi vuotta sitten, ja olin tosi intona päästessäni tuonne taas. Pari pientä harmia aiheutti kuitenkin sen, että tämä reissu ei ollut ihan yhtä onnistunut kuin edellinen. Nautin kuitenkin ihan suunnattomasti siitä olotilasta, joka mulla on aina Briteissä.

IMG_0217

IMG_0202

IMG_0142

IMG_0309 

Tuli kuvattua tuolla reissulla ihan tosi vähän, kun sää ei oikein suosinut, niin en viitsinyt kantaa kameraa mukana kaupungilla. Parhaita juttuja reissulla oli kuitenkin St. Fagans ja Museum of Welsh Life, Plymouth Arms -pubi, rugbymatsi Prince of Wales -pubissa ja toinen tatuointini valmistujaispäivänäni. Julkaisukelpoisia kuvia tuli käytännössä otettua vain tuolla St. Fagansissa ja tatuointistudiolla, muut on otettu kavereiden kameroilla ja laadultaan vähintäänkin kyseenalaisia tai sellaisia, että niissä näkyy kaverit turhan tunnistettavasti. Shoppailukin pysyi hyvin kurissa, kun ehdin sovituskoppiin vain kolmesti, ja niistäkin kerroista kaksi oli urheiluliikkeessä. Mitään shoppailu- ja valokuvausreissua tuon matkan ei kyllä ollut tarkoituskaan olla.

IMG_0173

IMG_0299

IMG_0294 

IMG_0236 

IMG_0155 

Vaikka kamera ei laulanut yhtä kovasti kuin edellisellä kerralla, on ihan pakko päästä tuonne uudestaan mahdollisimman pian. Seuraavalla kerralla lähden sukuloimaan varmaan sitten J:n kanssa, ja otan ehkä yhden toisen kaverin messiin. Tässä postauksessa nyt kuitenkin kasa kuvia St. Fagansista, joka on yksi mun ehdottomia lempipaikkoja maailmassa, sekä muutama muu sekalainen otos. St. Fagansissa on ihan mielettömästi nähtävää, ja vaikka vietettiin tuolla jo ekalla reissulla pari päivää, tuntuu, että vielä tämänkään reissun jälkeen en ole nähnyt kaikkea. Ja tuonne on vielä ihan täysin vapaa pääsykin.

IMG_0311

IMG_0343

IMG_2836

IMG_0124

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.