18.6.2012

Juhlittiin

Huh huh, takana on muutama viikko aika haipakkaa, joten blogi on jäänyt vähän takavasemmalle. Jotain kiireestä kertoo jo se, että tässä kuussa oon ehtinyt nukkumaan omassa sängyssäni neljä yötä. Nyt alkaa kuitenkin kiire helpottaa hetkeksi, kun reissut on reissattu ja juhlat juhlittu. Yhden juttukeikan tulin tuossa kyllä ottaneeksi tällekin viikolle.

IMG_0699

Mä siis valmistuin medianomiksi 8. kesäkuuta, ja lauantaina juhlittiin mun vanhempien luona. Tänään tulee vielä muutama vieras kahvittelemaan tänne meillekin. Oli mahtava päivä, ja nyt kun ei valmistuttu kaikkien ystävien kanssa samaan aikaan, oli ihanaa, että sai ystäviäkin mukaan juhlimaan.

Tarjoilut me tehtiin kotona perheen kesken, suolaiselta puolelta tarjolla oli couscoussalaattia, perunasalaattia ja vihreitä salaatteja, patonkia, pestomozzarellaa ja oliiveja. Kahvin kanssa oli vielä suklaakakkua, mascarponekakkua kirsikoilla, tiikerikakkua ja limekookoskaurakeksejä.

IMG_0628

IMG_0580

Isommin ei tullut asuakaan kuvailtua päivän hulinoissa, mutta päällä oli Haloselta ostettu vähän fiftarihenkinen mekko ja Tukholmasta löytyneet DinSkon korkkarit. Koruja tuo mekko ei juuri vaatinut, joten valkkasin mukaan ihan vaan helmikorvikset. Hiukset nostin valkin kanssa nutturalle ja meikin pidin suht simppelinä.


IMG_0674

Tänään oon tosiaan vielä aikalailla rätti, ja meinaankin ottaa mallia Pepistä, ja röhnöttää vaan sohvalla niin paljon kuin mahdollista. Tää kesäloman tapainen alkaa olla lopuillaan, enkä oo totta puhuen ihan vaan laiskottelemaan vielä yhtään, vaikka sitä kovasti odottelinkin. Tuun vielä tämän viikon aikana kyllä kirjoittelemaan enemmän Walesin ja Tukholman reissuista ja uusista ostoksista ja tuon tatuoinnin ottamisesta ja sen parantumisesta.

IMG_0562

Mulla on ollut kissoja kyllä ihan mieletön ikävä, viikko sitten maanantaina kun pääsi näkemään kissoja ekaa kertaa Walesin reissun jälkeen pillahdin itseasiassa itkuun ihan vaan silkasta onnesta :D

7 kommenttia:

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.