27.6.2012

Juhannus

Kuinka vaikeeta voi olla tottua taas heräämään kuudelta ysin sijaan? No tosi vaikeaa, näköjään. Kolmen viikon työpätkä Forum24:lla alkoi siis maanantaina, ja vaikka kuinka mä tuosta hommasta tykkään, aamuherätyksiä vihaan syvästi. Onneksi sentään ei ole pimeää.

Juhannus kului siis Hailuodossa J:n mökillä, ja kivaa oli. Pirusti hyttysiä, hyvää ruokaa, kokko, valokuvailua, sauna, kylpytynnyri, loimulohta, veneilyä, meressä kahlailua (uimaan en vielä uskaltanut).... Nam!

IMG_0813

IMG_0836

IMG_0918

Hengailtiin aika paljon kodassa, koska siellä ei ollut niin paljoa hyttysiä. Hämähäkkejä tosin senkin edestä, ja mä istuin suurimman osan ajasta ku seipään niellyt, etten vaan sais ystäviä hiuksiini seinistä. Juhannusaattona loimutettiin tosiaan lohta, ihan mielettömän hyvää. En ees muista, millon oisin viimeks syöny loimulohta.

IMG_1061

Kokkokin meillä oli, itseasiassa kaksikin, kun pikkuisten kokko poltettiin aiemmin illalla. Tuossa vaiheessa hyttysiä oli jo niin järkyttävä määrä, että huolimatta siitä että olin myrkyttänyt pari kerrosta vaatteitani läpikotaisin ja siinä sivussa keuhkonikin, ne tunki silti silmiin ja suuhun. Tosi kivaa. Nättiä oli silti!

IMG_1267

IMG_1277

Lauantaina käytiin vielä J:n kanssa veneilemässä, ja mä sain jopa ohjata vähän. Kaasuun en tosin saanut koskea, enkä olisi uskaltanutkaan! Pelotti sen verran jo muutenkin, kun en oo tottunut veneisiin, jotka kulkee noin lujaa. J ehti myös vähän lautailla, ja molemmat onnistuttiin viimeisenä vielä polttamaan naamanne, ennen kuin lähdettiin kotiin. Tässä parin viimeisen päivän aikana mun nenä onkin näyttänyt oikein hurmaavalta, kun iho kuoriutuu.

Mites muiden juhannus sujui?

2 kommenttia:

  1. hei mites sun juoksuohjelma on muuten edenny? teehän taas liikuntapostausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juoksuohjelma kosahti tuohon kesäkuun rumbaan ja sitä edeltäneeseen pahaan flunssaan, mutta lenkkeily ei ole loppunut :) Pitääpä tehdä taas postausta! :)

      Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.