22.4.2012

Tatuointisuunnitelmia

Nyt, kun Walesin reissu on edessä, alkavat suunnitelmat uudesta tatuoinnistakin nousta kunnolla pintaan. Tatuoinnin ottaminen on Walesissa reilusti edullisempaa kuin Suomessa, ja tiedossa on hyvä studio, joten hyvin todennäköisesti palaan Suomeen vähän lisää mustetta ihollani.

Suunnitelmissa olisi hankkia oikean ranteen/käsivarren sisäpinnalle joko sulka tai lintu, mukana saisi olla vähän väriäkin. Muutama inspiraatiokuvakin on jo löytynyt...Mikäli päädyn lintuun, tulee kuva olemaan tyyliltään jotain ylläolevan kaltaista. Tämä tyyli sopisi mukavasti myös ensimmäiseen tatuointiini, jonka otin ensimmäisellä reissullani Walesiin kaksi vuotta sitten. Minä tosin haluan lintuihini sitten hiukan väriäkin. Kuvat on lainattu Tattoologistilta.Jos taas päädyn sulkaan tai sulkiin, tulee tatuointi olemaan vähän inkkarityylinen, kenties punaisilla kärjillä. Ihan pehmoista untuvahöyhentä en halua, mutta en toisaalta mitään kovin skarppiakaan. Nämäkin kuvat on Tattoologistilta.

Tämmöistä pohdintaa olisi siis luvassa, saa nähdä, mihin päädyn. Tälläkin tatuoinnilla tulee olemaan mulle monia eri merkityksiä, joista osaa en aio julkisesti kertoa, mutta yksi syy tatuoinnin ottamiseen on lähestyvä valmistuminen. Musta tulee kesäkuussa valmis medianomi.

2 kommenttia:

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.