8.4.2012

Lumilinna

Käytiin eilen J:n, mun vanhempien ja pikkusiskon kanssa Torniossa ja Haaparannalla shoppailemassa, ja paluumatkalla päätettiin J:n kanssa pysähtyä vielä Kemin Lumilinnaan, joka oli viimeistä viikonloppua auki. Lumilinnassa oli tänä vuonna teemana urheilu, mutta täytyy kyllä sanoa, että oon aiempina vuosina nähnyt tuolla paljon siistimpiäkin juttuja. Lumikappeli ja -hotelli on kyllä aina vaikuttavia, ja yks ehdoton kohta mun Bucket Listilla onkin päästä viettämään yksi yö tuossa hotellissa.

IMG_9885

IMG_9872

Tää oli kyllä ainoa sellanen "wow"-ajatuksen aikaan saanut veistos. Valoilla oli saatu ihan loistavasti väriä ja fiilistä mukaan.

IMG_9858

IMG_9853

IMG_9852

Okei, tääkin oli hieno. Tuntui, että nuo tulee kelkalla päälle, kun kolmiulotteisuus oli onnisutnut niin hyvin.

IMG_9860

Lumikappeli on tosiaan aina hieno, ja jos se ei olis niin pirun kylmä, voisin melkein kuvitella meneväni joskus naimisiin tuolla. Mutta vain melkein, koska muuten ajatus tollasessa turistirysässä naimisiin menosta ei houkuttele.

IMG_9866

IMG_9878

Sit taas hotellihuoneeseen oisin itse laittanut jotain ihan muuta seinille, kuin keilailua... Mutta siistiä tuolla ois silti yöpyä! Tän postauksen kuvista kiitos kuuluu J:lle, itsehän olin ihan jäässä, kun varustus ei tosiaan ollut tuonne oikein sopivinta. Jos oisin tiennyt aamulla, että päädyn tuonne, oisin laittanut jalkaan pitävämmät kengät ja ottanut mukaan pipon, kaulaliinan ja hanskat. Nyt oli hitusen kylmä tennareissa ja kevättakissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.