30.4.2012

Kauniimpi kameralaukku?

Tiedän, etten ole ainoa, jonka mielestä kameralaukut ovat yleensä ihan susirumia. Eikä yhtään kyllä nappaisi raahata mukana päivittäin sekä kameralaukkua että nätimpää laukkua muille tavaroille. Eikä kallista kameraa haluaisi kantaa sikinsokin laukussa muiden tavaroiden seassa.

Oonkin tässä jonkin aikaa sitten törmännyt netissä firmaan nimeltä JoTotes, joka tekee kameralaukkuja naisille. Laukut ovat tyylikkäitä, turvallisia kameralle ja niihin mahtuu kameran lisäksi hyvin vielä muutakin tavaraa. Itsehän tarvitsen töissäni kameraa jatkuvasti, ja yleensä vielä niin, että mukana on oltava myös muuta tavaraa. Yleensä myös kuljen töihin pyörällä, joten olisi kivempi, että mukana on vain yksi laukku. Nyt onkin mietinnässä, että tilaisin kameralaukun tuolta itselleni työkäyttöön Walesin reissun jälkeen. Ainoa mutta on kalliit postikulut Suomeen.

Parhaat kolme vaihtoehtoa tuolla olisivat ehdottomasti Millie, Betsy tai Gracie. Väriksi ottaisin mustan, sillä tarkoitus olisi kuitenkin käyttää tuota todella paljon ja pitkään.
Laukuissa on tosiaan sisällä ihan samalla tavalla pehmustetut lokerot kameralle, objektiiveille ja muille tavaroille kuin niissä normaaleissa, rumissakin laukuissa, mutta nämä näyttää pirun paljon paremmalta, eikä mukana tarvitsisi kuljettaa toista laukkua muille tavaroille.

4 kommenttia:

  1. Kiitokset vinkistä! Kutittelisi kovasti tilata Millie violettina.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! Joo, itellä taitaa lähteä laukku reissun jälkeen tilaukseen, kun saan tässä kuussa vähän isomman palkan :) Luultavasti tuo Gracie tulee itelle :)

      Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.