18.3.2012

Palasia

Viikon aikana ollaan rempattu uuden asunnon seinät siihen kuntoon, että tänään päästiin jo muuttamaan! Vanhalla asunnolla on vielä vaatteita ja astioita, mutta huonekalut on kaikki jo täällä. Vielä tämä asunto kaipaa esimerkiksi verhoja ja mattoja, mutta pieniä palasia pystyn jo vilauttamaan. Tykkään tästä asunnosta ihan hulluna, en oo ikinä asunut näin ihanassa kodissa! Lemppareimpia juttuja on tällä hetkellä mm. keittiön kunnollinen ruokapöytä, iiiiso sohva, mahtava valon määrä sekä se, että saan oman, erillisen työhuoneen.


Tätä onnea varjostaa vain se, että oppari kaipaa vielä viimeisiä palasia kohdalleen, ennen kuin sen voi lähettää lopulliseen tarkastukseen... Kirjoittaminen siis jatkuu vielä hetken. Ensi viikolla pystyy kuitenkin jo palaamaan normaaliin päivitystahtiin blogin kanssa!

6 kommenttia:

 1. Näyttääpäs kivalle :) Aivan ihanat nuo kummatkin seinät! ^^ Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä kommentoijaa, ihanat tapetit! Valitsitteko itse molemmat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Valitiin itse juu, oksatapetin kans kävi vaan sellanen pieni fiba että huomasin vasta kun tapetti oli seinällä, että tuo oksakuvio on reippaasti pienepää, kuin alunperin oli tarkoitus. Mut onneksi tuokin on tosi hyvä! Samaa merkkiä ja sarjaa siis oli sen kassa mitä piti, kuvio vaan pienempä.

   Poista
 3. AIvan ihana tuo valkoinen kukkatapetti! :) Mistäkä se on löytynyt? Ihastuin jotenkin tosi paljon tuohon, miten valo osuu siihen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on K-Raudasta, ja on sellasen tapettifirman kun Econ Artist-mallistoa :)

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.