27.3.2012

Herkkuleivät uunissa vol. 2

Tuossa helmikuun lopulla postailin ohjeen mun ja J:n yhteen lemppareimmista iltapaloista, uunissa tehtyihin herkkuleipiin. Viime aikoina ollaan kuitenkin siirrytty vähän terveellisempään versioon, jossa vaalea vehnäpatonki on korvattu ruispaloilla, ja peston tilalla on punasipulia.


Ruispaloja (Vaasan on parhaita!)
Pari tomaattia
Punasipulia
Nokare voita

Eli helpolla mennään edelleen. Ruispaloille nokare voita, päälle punasipulia, tomaattia ja reiluisti mozzarellaa. Uuniin noin 200 asteeseen siksi aikaa, että juusto on kunnolla sulanut, about 5-10 minuuttia riittää. Ja ei kun herkuttelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.