5.2.2012

Lush!


Tämmöinen kasa siis hamstrattiin Lushin saippuoita ja muita tuotteita meille itsellemme, kuva jäi edellisestä postauksesta jostain syystä pois. Menevät about puolet ja puolet käyttöön sekä mulle että J:lle. Itse tutustuin Lushiin ensimmäistä kertaa jo viitisen vuotta sitten Bournemouthissa, mutta aiemmin en ole tullut ostaneeksi mitään, milloin mistäkin syystä. Ajatus käsintehdyistä kosmetiikkatuotteista on kuitenkin houkutellut kovasti siitä asti, ja nyt tulikin sitten hankittua testailtavaa oikein kunnolla.

Testiin on jo päässeet Up You Gets -suihkupommi, Squeaky Green -palashampoo, pieni Miranda -saippua sekä huulituotteet. Tähän mennessä sanoisin kyllä, että kannatti hamstrata.

Tuo Bubblegum-huultenkuorinta maistuu ihan mielettömän hyvälle ja jättää huulet unelmanpehmeiksi. Lip Tintiä ja Lip Balmia tulee varmasti käytettyä jatkossa lähes päivittäin. Niillä saa mukavasti väriä ja kosteutta helposti huulille. Suihkupommi oli pieni pettymys, kun siitä riittikin vain yhteen suihkuun, mutta palashampoo onnistui yllättäen jopa mun tukan pesussa erittäin hyvin, vaikka aluksi olinkin erittäin skeptinen. Palasaippua oli aika peruskamaa, mutta tuoksu oli aivan tajuttoman hyvä.

Loput pääsevät toki testiin vielä pikkuhiljaa, mutta näiden perusteella sanoisin, että tuolta tulee varmasti jatkossakin hankittua tuotteita hemmottelukäyttöön.

3 kommenttia:

 1. Kaks sanaa: mäki haluun! :D Ootkos vielä ehtinyt testaamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa yllä mainitsin, niin muutamia juttuja olen testannut joo, ja tykkään kyllä :)

   Poista
 2. Oh, Sweetie Pie on ihan mieletön! Olive Branchista en itse tykännyt :(

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.