5.2.2012

Luleå

Eilen käytiin tosiaan pikaisella reissulla Luulajassa ja Torniossa. Aamulla lähdettiin ysin pintaan ajelemaan ja Torniossa pysähdyttiin mun koululla ja pikaisella ruokatankkauksella yhdentoista aikoihin. Keli oli älyttömän nätti, mutta niin kylmä, että autossa tarkeni ottaa hanskat pois vasta Kemin paikeilla.


Luulajassa aikamme kierreltyämme päädyttiin sitten pieneen ja söpöön italialaiseen ravintolaan, Corsicaan. Mun spaghetti bolognese oli ihan sairaan hyvää, ja tulipahan vähän lämmiteltyäkin, parhaimmillaan kun meidän auton mittari näytti -33 pakkasastetta. Kunnon pipo ja nahkatumput tulikin tarpeeseen jo pelkillä kaupasta toiseen kipittelyillä. Luulajassa näkyi myös vielä paljon jouluvaloja. Tämä oli mun kolmas reissu kyseiseen kaupunkiin, ensimmäinen talvisaikaan tehty. Ja pakko kyllä sanoa, että parkitaloissa olleet pistokepaikat helpotti elämää ihan huomattavasti, olisi ollut aika ikävää jäädä jumiin Ruotsiin auton jäätymisen takia.Yksi ihan ehdottomista lempparijutuista tällä reissulla oli Lushin tuotteiden hamstraus. En oo tullut testanneeksi näitä, mutta tykästyin ihan täysin. Huulituotteet sai mut about hihkumaan innosta, ja palashampookin oli tosi positiivinen yllätys. Ostettiin sekä mulle että J:lle pienet ylläripaketit noita, ja veljen perheelle tuli tuolta myös tuparilahja. Muita ostoksia tulee varmasti esiteltyä vielä myöhemmissäkin postauksissa, osa kun liittyy sellaiseen juttuun, mistä mä en blogin puolella puhu ennen kuin kaikki on varmaa.Vaikka eiliset ruuat oli ihan mielettömän hyviä aina iltapalasalaattiin asti (ICA Maxin salaattibaarista oma miksaus, tahtoo tämmösen Suomeenkin!), niin tänäänkin on herkuteltu. J vietti suuren osan päivästä kokkaillen jääpaistia hirvenlihasta, ja voin kertoa, että oli ihan mielettömän hyvää. Itsehän kokkailen lähinnä pastaa...Tämä tyttö suuntais nyt kyllä nukkumaan, huomenna pitää kuitenkin taas ajella paikasta toiseen ja vähän oppariakin hikoilla lisää... Moikat!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jotenkin mä osasin arvata, että joillakin tulee tuo mieleen, mutta luojan kiitos, en :D

   Poista
 2. Siinä oli monenlaista kivaa ja hienot kuvat. Kiitos! <3

  VastaaPoista
 3. Ompa mukavan oloinen paikka! En oo koskaan autoreissuilla lähteny Hapista pidemmälle mutta ei tuo oo siitä kovin kaukana :) Oliko Lushin liike siis Luleåssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itekin tykkään Luulajasta kovasti. Ja kyllä Lush on siellä, kuten myös esim. Indiska, BikBok, Cubus, Carlings, Monki ja tietty iso H&M:n ja muiden tutumpien liikkeet. Löytyy myös Make Up Storea, about miljoona kenkäkauppaa ja pienempiä erikoisputiikkeja.

   Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.