18.2.2012

Hyvät ja huonot uutiset


Hyvä uutinen 1:

Peppi tuli kotiin siis keskiviikkona. Muutama päivä on tässä mennyt tutustellessa, ja ollaan huomattu, että pikkuinen on melkoisen vilkas tapaus. Tipun kanssa Pepillä on ollut pientä alkuvaiheen sähinää ja murinaa puolin ja toisin, mutta etenkin tänään on alkanut jo kaverin seura kiinnostaakin, ja välillä uskalletaan nenätysten haistella toisiaan.

Hyvä uutinen 2:

Olen saanut tällä viikolla paiskittua mukavasti töitä juttukeikkojen merkeissä, ja lisääkin on tarjottu. Ensi viikolla voi kuitenkin ottaa vähän rennommin.

Huono uutinen 1:

Muutin J:n luo about kolme kuukautta sitten, ja nyt joudun taas pakkailemaan kamojani uutta muuttoa varten...

Hyvä uutinen 3:

Me nimittäin saatiin keskiviikkona tietää, että me saadaan meille kuin tilauksesta tehty, 80-neliöinen, kaksikerroksinen rivarikolmio! Erillinen keittiö, ihana kylppäri, parveke ja terassi! Oon ihan järjettömän innoissani tästä.

Huono uutinen 2:

Mursin eilen pikkuvarpaani. Se on turvonnut ja yhtä mustelmaa ja älyttömän kipeä, jos sille varaa yhtään painoa.

Mites viikko on muilla mennyt?

10 kommenttia:

 1. Onnea hyvistä uutisista! Oulun vuokramarkkinoiltako tuollaisia ihanuuksia löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei oo vuokra-asunto vaan omistusasuntoja molemmat.

   Poista
 2. Oi, Peppi tuli vihdoin teille! Olenkin jo odotellut. :) Ota sitten paljon kuvia siitä! Itse tuskailen täällä, kun ei tässä miniasunnossa voi pitää yhtään minkäänlaisia lemmikkejä. Kun vaan saisi töitä, niin pääsisi muuttamaan tästä pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää ottaa :) Pitää vaan ehkä vähän koittaa sit rajottaa niiden julkaisua ettei tuu ihan pelkkä kissablogi tästä :D

   Poista
 3. Moi! Löysin sun blogin ja kiinnostuin :) Täytyy antaa sulle krediittiä siitä, että oot pitänyt kissa-asiaa esillä muissa blogeissa :) (esim. Sharonin) Ihana Peppi muuten! Meiltäkin löytyy pyhä birma, väriltään suklaanaamio ja siis aivan ihana tapaus. Otetaan varmaan tässä joskus vuoden sisään vielä toinenkin birma.

  Ps. Mua ei haittaa, vaikka tästä tulis ihan vaan kissablogi :D No ei vais, on nuo muutkin jutut kivoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla :) Kiitoksia kovasti :)

   Poista
  2. Moi taas :) Oli pakko vähän tutustua tuohon teidän uuteen kisuun. Huomasin kasvattajan sivuilta, että sen isukkihan on itse Touchant Homme du Monde. Ihan mieletön kisu, nököttää näyttelyissä vain suvereenisti oman jättikoppansa päällä sen näköisenä, ettei mikään eikä kukaan voi järkyttää hänen mielenrauhaansa :D

   Poista
  3. Joo, kuvien perusteella on kyllä ihan mieletön, livenä ei olla vielä ehditty näkemään :) Toiveena olisi Kempeleen näyttelyssä kesällä nähdä :)

   Poista
 4. suloinen kuvanen
  ja myös tuo profiilissasi oleva
  :----)

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.