28.2.2012

Herkkuleivät uunissa

Tehtiin taas tässä yksi ilta J:n kanssa maailman parhaita iltapalaleipiä uunissa. Resepti on alunperin äidin kaverilta saatu, mutta hitusen muokattu. Nämä ovat myös ihan naurettavan helppoja, mutta ihan mielettömän hyviä.



Esipaistettuja sämpylöitä
Peni purkki pestoa
Mozzarellaa (Valiolla on valmiita viipaleita!)
Pari tomaattia
(Herkkusieniä)

Sämpylät siis halkaistaan, päälle sivellään pestoa ja siivutettua tomaattia ja herkusieniä. Itse tykkään kyllä enemmän pelkästä tomaatista. Päällimmäiseksi vielä mozzarellasiivut, ja heitetään uuniin ja paistetaan 225 asteessa semmoiset 8-10 minuuttia. Lopuksi voi vielä heittää vähän vaikka pippuria tai grillimaustetta päälle.

5 kommenttia:

  1. Oi miten rupes tekeen mieli lämppäreitä... Pakko kokeilla ton mozzarellan kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Ai, kun on herkullisen näköistä! :)

    VastaaPoista
  3. nam,ehkä pakko kokeilla jo tänään :>

    VastaaPoista
  4. Oletko kokeillut tuossa buffalomozzarellaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan käytety ihan vaan Valion mozzarellaa, joka on valmiiksi siivuina :)

      Poista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.