11.1.2012

Takinkääntäjä


Vielä about vuosi sitten olin hyvin vahvasti sitä mieltä, että höpö höpö mä mitään älypuhelinta tarvitsen. Mulla oli niin perusmallinen kapula, ettei se edes vastaanottanut kuvaviestejä.

Sitten totesin, että no olisihan se ihan kiva saada ne viestit suoraan kännykkään, kun ei niitä netistä tule koskaan katsottua. Ja niin sitä tuli hankittua Nokian 5230. Ja pikkuhiljaa huomasin, että on se vaan kätevää, kun voi tarkistaa asioita netistä, facebookata tylsällä bussimatkalla tai selata uutisia netissä.

Kun tuo Nokia alkoi sitten vuodenvaihdetta lähestyttäessä temppuilla, aloin pohtia uutta puhelinta ja haaveilla monipuolisemmista ominaisuuksista. J:n kanssa tutkittiin vähän vaihtoehtoja, ja uudenvuoden aattona haettiin sitten tämä söpöläinen kulkemaan mukana. Samsungin Galaxy S II pirteän pinkkinä. Aikamoinen takinkäännös, etten sanoisi. Mutta koukussa ollaan. Ehdottomana plussana tuossa on se, että pystyn ainakin osan viesteistä hoitamaan WhatsAppin kautta, ja J:n kanssa soitellaankin vielä ilmaiseksi Skypellä.

Onko jollain muuten suosituksia ihan ehdottomista sovelluksista, joita kannattaa hankkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.