21.12.2011

Tyttöystävähaaste

MouMou haastoi bloggareita paljastamaan itsestään viisi ominaisuutta tyttöystävänä, joten täältä pesee! Oma mies löytyy kyllä jo, joten unelmamiesten täytyy valitettavasti jäädä kuitenkin nuolemaan näppejään.

Tehtävänä on siis kertoa viisi faktaa itsestään tyttöystävänä. Vähän kuin siis täyttäisi tyttöystävähakulomaketta, jossa pitäisi kertoa itsestään, jotta unelmien mies voi päättää, sovitteko yhteen.

1. En nipota siisteydestä. Mulle on aivan se ja sama, vaikka tavarat ovat epäjärjestyksessä, kunhan mikään ei haise tai kämpästä muuten löydy epämääräisiä tahroja tai ruuantähteitä. Henkilökohtaista siivoojaa musta ei kuitenkaan parisuhteen yhteydessä saa, sillä kuten äiti sanoo nätisti, olen boheemi, ja löydän omatkin kamat paljon helpommin hallitusta kaaoksesta.

2. Olen hellyydenkipeä, joten tarvitsen vähintään yhden vapaaehtoisen pusun mieheltä päivittäin. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että joutuu kärttämään edes pientä huomionosoitusta, vaikka pusu aamulla tai illalla ei ole iso vaiva. Toki tilanteen mukaan, jos jompikumpi on esim. oksennustaudissa, voin olla ilmankin.

3. Minä ja kissa(t) ollaan pakettitarjous. Jos haluat mut, otat myös kissan(/t) elämääsi, vain toista ei voi saada. En kuitenkaan pakota miestä siivoamaan hiekkalaatikkoa.

4. Toimintaleffat on parhautta, varsinkin historialliset sellaiset. Autoleffoista en niinkään innostu. Etsin myös edelleen oikeasti pelottavaa kauhuleffaa. Toisaalta saatan pakottaa kaksilahkeisen katsomaan kanssani Disneyn klassikoita.

5. En tykkää tapella, olen lyhytvihainen ja pyydän nopeasti anteeksi. Paitsi, jos luottamukseni on petetty valehetelemalla tai muitten naisten kanssa vehtaamalla. Mustasukkainen en kuitenkaan ole, maalaisjärjellä pärjää.

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen (hallitun) kaaoksen kannattaja!:)

    VastaaPoista
  2. Sehän on ihan luonnollista, että laskut löytyvät sohvapöydän alta tai suoristusrauta keittiöstä :D

    VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.