10.12.2011

Järkikauppaa

Lähdin tuossa muutama päivä sitten etsimään järkeviä talvikenkiä. Sellaisia, joilla on hyvä kävellä pidempiäkin matkoja vaikka lenkillä, joissa on vähän vartta, ettei lumi pääse nilkkoihin, joilla uskaltaa kävellä liukkaammillakin keleillä, ja jotka kestävät vähän vettäkin. Ja kyllähän mä kengät löysinkin. Se vaan, että nämä ei kyllä täytä yksiäkään noista edellisistä kriteereistä.Ovat tähänastisen elämäni korkeakorkoisimmat kengät, 11 cm. Liukkailla keleillä ei näillä uskalla kävellä, ja korko vaatii muutenkin hiukkasen totuttelua ennen kuin lähden julkisesti näillä tallustelemaan, mutta tykkään silti ihan hulluna. Spirit Storesta siis hitusen alle neljäkymppiä.

3 kommenttia:

 1. hah kivan näkökiset, ja voi sitä nyt joskus ostaa jotkut ns. epäkäytännölliset, mutta ihanat kengät, mulla käy aika usein just noin :D ihana blogi muuten! :)

  vivantvivi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hihi, tuo on niin perus!! Löytää just sitä mitä ei etsi mutta sit ei voi olla ostamattakaan.. Tosin tää talvi vaikuttaa aika vähälumiselta joten voihan se olla pääsit kengillä kipsuttelemaan useastikin :)

  Nuo on kyllä ihanat että en ihmettele jos ihastuit :)

  VastaaPoista
 3. Reetta: Paha vaan että tänne Ouluun on just tullut ihan sikana lunta :D

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.