14.12.2011

Huonosti menee

Mainitsinkin viime viikon lopulla Maisan vatsavaivoista. Ongelma on mennyt vain pahempaan suuntaan, ja eilen käytiin uudestaan lääkärillä. Pikkuinen ei tällä hetkellä pysty sulattamaan ruokaa käytännössä ollenkaan, kaikki ruoka tulee suoraan läpi, suolistoon kerääntyy kovasti kaasua ja tiputuksessa ollaan oltu kuivumisen takia kahdesti.

Maisalla on toinen antibioottikuuri menossa, mutta siitäkään ei tunnu olevan apua. Suurimman osan ajasta pieni vain nukkuu, ruokakaan ei enää oikein maistu. Syytä tähän ei ole vielä löydetty. Maksan ja munuaisten kunto viittaisi siihen, että kyse ei ole myrkytyksestä. Tipu taas on kunnossa, mikä viittaisi siihen, että kyseessä ei ole loinen. Viimeistään huomenna mennään taas lääkäriin, mutta henkisesti on täytynyt alkaa varautua siihen, että Maisaa ei kohta enää ole, sillä oireet ovat pienelle kissalle ihan hirveän rajut.

Just nyt ei siis kovin nappaa miettiä blogin puolelle mitään isompia postauksia, kun aika menee suurimmaksi osaksi pienestä huolehtiessa. Palaillaan, kunhan tilanteeseen on saatu edes vähän selvyyttä.

4 kommenttia:

 1. En löytänyt tietoa lainkaan siitä missä asut, mutta oletko harkinnut kisun viemistä eläinsairaalaan? Siellä varmasti tiedetään mitä tehdä! Vietiin meidän kuolemansairas koira sinne ja tyttö palas terveenä parin päivän päästä kotiin :-)Voimia sulle, toivottavasti Maisa saadaan kuntoon!:-)

  ♥: Anniina

  VastaaPoista
 2. Anniina: Oulussa asutaan, täällä ei eläinsairaalaa ole kuin hevosille, ainakaan tietääkseni. Pitää kysellä lääkäriltä tuosta mahdollisuudesta...

  VastaaPoista
 3. Voi ei, inhottavia tuollaiset mysteerisairaudet eläimillä varsinkin jos eläin joutuu kärsimään. Toivottavasti Maisa kuitenkin voittaa taistelun! :)

  VastaaPoista
 4. Merja: Valitettavasti pieni jouduttiin päästämään kivuistaan...

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.