26.12.2011

Christmas with meTämä mennyt joulu on ollut kyllä ehdottomasti yksi mun elämän parhaista. Poikkeuksellinen, sillä ensimmäistä kertaa oli suurimmaksi osaksi jossain muualla, kuin Iissä perheen luona. Käytiin J:n vanhempien luona aattoaamuna, ja suunnattiin Iihin syömään, saunomaan ja lahjojen jakoon. Aika ihanaa katsoa, miten pikkuiset olivat ihan intona joulusta ja lahjoista.
Aattoilta kuluikin sitten Iissä hyvin perinteisissä merkeissä, ja ajeltiin takaisin kotiin vasta puolen yön aikaan, ja tietty ähkyssä. Mä onnistuin unohtamaan laukkuni Iihin, ja käytiin hakemassa se vasta tänään, joten oon ollut aikalailla tavoittamattomissa pari päivää, koneella käynnitkin jätin ihan minimiin. Joulu ollaankin pyhitetty rauhoittumiselle ja levolle, eilen käytiin illalla sen verran ulkona että piipahdettiin leffassa, tänään käytiin tas Iissä syömässä ja aamusta testailtiin jäätelökonetta. Olisin pienenä aina tahtonut jäätelökoneen, ja olinkin ihan intona, kun J:n paketista sellainen kuoriutui.
Tällä viikolla J on vielä kotona, ja tarkoitus olisi huomenna suunnata alennusmyyntejä tsekkailemaan, ja joku päivä vielä Eedeniin polskimaan. Uuden vuoden suunnitelmat on vielä ihan auki, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä!
Mites teidän joulu on sujunut?

2 kommenttia:

  1. Tykkäsitkö sä jäätelökoneesta? Sain itse samanlaisen, mutten ollut tyytyväinen :/ Kone ei tehnyt jäätelöä tasaiseksi, vaan jäi joistakin kohti löysemmäksi. Se myös ylikuumeni niin nopeasti, että hädin tuskin sain kahta kipollista kerralla tehtyä. Kävin kertaalleen vaihtamassa, ja kun en tykännyt vieläkään niin palautin koko kapineen.

    VastaaPoista
  2. Iida: Oikein hyvin on meillä pelannut, vaikka toki ihan reunoilta jäätyy ohut kerros enemmän :) Oliko sullakin siis OBH:n kone?

    VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.