17.11.2011

Synttärihemmottelua

Eilen vietin synttäreitäni yksin, sillä J tosiaan on työreissulla, ja mulla itselläni oli hommia hoidettavana täällä Oulussa. Ehdin kuitenkin vähän hemmotella itseäni parilla lempparijutullani, sillä lähdin pitkästä aikaa leffaan yksin ja hain sushia päivälliseksi.

Leffaksi valkkasin Kolme muskettisoturia, ihan vain siksi, että tykkään tuon tyyppisistä seikkailuleffoista, ja pääsin pitkästä aikaa katsomaan uuden leffan Orlando Bloomilta, teinivuosieni päiväunien kohteelta. Kieltämättä fanityttö sisälläni kiljui vähän. Luksusta leffakokemukseen lisäsi se, että olin ainoa katsoja koko salissa.Leffasta palasin koneen äärelle. Olen lähtenyt tällä viikolla mukaan yhteen kivaan projektiin, josta tulette pian kuulemaan lisää. Sattumalta tällä viikolla on tullut siis syötyäkin koneen ääressä. Oon aika innoissani tästä, täytyy myöntää.

Tomosta tarttui mukaan viisi tonnikala-chili-norimakia, viisi suriminorimakia ja viisi shakenigiriä. Ennen kesää pelkkä ajatuskin sushista ja raa'asta kalasta lähinnä ällötti, mutta kummitädin luona kyläillessä en kehdannut kieltäytyä maistiaisista. Se olikin menoa sitten, aloitin turvallisesti purkkitonnikalalla ja kurkulla ja paprikalla, mutta nykyään menee raaka kalakin alas ihan ongelmitta. Shakenigirit ovat ehdottomia suosikkejani.

Teen nykyään sushia myös itse, kiinnostaisiko jotain pienet vinkit? 

6 kommenttia:

 1. kiiinnostais postaus sushista !

  VastaaPoista
 2. Sushipostaukset kiinnostavat aina! :D

  VastaaPoista
 3. Joo tee sushista juttu! Oon jo niin pitään miettinyt maistamista, mutta en uskalla? :D

  VastaaPoista
 4. Hei joo, sushista juttua. Lähinnä sen takia, että saatiin avokin kanssa sushitarvikkeita viime jouluna lahjaks ja eihän niitä ole vielä käytetty mihinkään:)

  VastaaPoista
 5. Näyttää siis siltä, että kiinnostusta löytyy :D Katsotaan, saanko innostettua J:n sushitalkoisiin jo viikonloppuna :D

  VastaaPoista
 6. Onnea synttärinä! :) En oo saanu liian pitkiin aikoihin kunnon sushia, taisin syödä viimeksi sitä Kiinassa ja siitä on kohta jo vuosi. Suomessa sushi on vaan kamalan hintaista. Mutta onhan se hemmottelua!

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.