7.11.2011

Perheenlisäystä

Onko väärin tulla nauraen ulos konkurssissa olevasta liikkeestä? Pikkuveli vinkkasi viikonloppuna eräästä konkurssiloppuunmyynnistä, ja tänään käytiin tsekkaamassa paikka J:n kanssa. Mukaan tarttui muutama leffa ja näytönsuojat J:n puhelimeen, sekä lisäystä kameraperheeseen. Canonin 100mm 2.8 macroputki ja Speelite 27 EX -lisäsalama. Kaikki yhteishintaan 340 €. Ja nyt onkin ilta kulunut testaillessa.Malleina toimivat luonnollisesti karvalapset Maisa ja Tipu.


Kuvia tuli räpsittyä melkein sata, mutta tämä on ihan ehdottomasti mun lemppari. Kisut ovat ihan elementissään, Maisa uteliaana etualalla ja Tipu vähän varautuneena taustalla.

Vaikea uskoa, että Maisa on ollut mulla jo yli vuoden, ja Tipunkin kanssa vuosipäivä lähestyy. Sunnuntaina tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Tipu veljineen ja emoineen pelastettiin. Ihan heti en tammikuussa olisi uskonut, että saisin Tipun niin hyvin kesyyntymään. Alkuun kun meni kaksi päivää, että Tipu uskalsi syödä, juoda tai käydä laatikollakaan, saati ottaa mitään kontaktia minuun tai Maisaan.Maisa ja Tipu on ihan niinkuin sisarukset, välillä pestään toisia ja syödään samasta kupista, välillä taas painitaan ja sähistään. Oon ihan mielettömän ylpeä noista kahdesta. ♥

3 kommenttia:

  1. Kiitos kun tulit vielä erikseen blogin puolelle vinkkaamaan, jostain syystä blogger ei ole viime aikoina tykännyt minusta ja lukulistalle lisäämäni/sieltä poistamani blogit eivät ole tykänneet olla oikeilla paikoillaan. :D Näyn tuolla sivupalkissa, mutta päivitykset ei tule mulle blogger-lukijaan ollenkaan! WTF.

    VastaaPoista
  2. Foxie: onpas hassua :o Mutta ole hyvä vaan kuitenkin, pitäähän se hyvät vinkit jakaa :)

    VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.