1.11.2011

A New Beginning

Tässä sitä ollaan, uutta blogia aloittamassa.

Osa teistä tunnistaa mut vanhan blogin puolelta. Living like me -blogi oli pystyssä reilut kaksi ja puoli vuotta, kunnes tajusin elämäni muuttuneen niin paljon, että blogi ei enää ollut juurikaan itseni näköinen. En enää halua pitää vanhoja merkintöjä kaikkien näkyvillä, mutten halunnut lopettaakaan. Pohdintojeni tuloksena syntyi Step by Step. Living like me pysyy avoinna vielä pari viikkoa, ennen kuin suljen sen muilta lukijoilta ja jätän sen vain omille silmilleni.


Kuka täällä sitten kirjoittelee? Nimi on Tiina, ikää löytyy karvan verran vajaat 22 vuotta. Asun Oulussa, ja näillä nurkilla olen elänytkin suurimman osan elämästäni, lukuunottamatta paria vuotta Torniossa. Olen viittä vaille valmis medianomi. Monimediajournalismi on varsinainen suuntautumisalani, mutta printti on se mun juttu. Lopetin juuri työharjoittelun Forum24:ssa,  paikallisessa ilmaisjakelulehdessä. Jatkan saman lehden hommissa nyt avustajana.


Parin viimeisen vuoden aikana olen toteuttanut roppakaupalla haaveitani. Top Viitoseen kuuluvat ehdottomasti kaksi kisuvauvaani, Maisa ja Tipu, ensimmäinen tatuointi, Walesin matka, muutto Ouluun sekä sellainen pikku juttu kuin yleinen tyytyväisyys omaan elämään. Alan vihdoin olla tasapainossa itseni ja elämäni kanssa.Blogissa tulee näkymään niin omaa elämääni kuin yleisempää settiäkin, kevyestä hömpästä vakavampiin mietintöihin. Vanhan blogin aiheisiin tulee lisänä esimerkiksi satunnaiset reseptit. Toki blogi saavuttaa lopullisen muotonsa vasta, kun postauksia on kertynyt jonkin verran, mutta seurailkaa mukana. Tällä hetkellä blogissa on vielä väliaikainen banneri, ja esimerkiksi Bloglovin'- ja Blogilista-napit lisään hieman myöhemmin.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.